Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην τελική φάση οι προετοιμασίες για την υποδοχή του ήρωα Κων/νου Τσιτιρίδη στην γενέτειρά του την Κρύα Βρύση!


Σύσκεψη με θέμα την υποδοχή των λειψάνων του ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ., Κωνσταντίνου Τσιτιρίδη στην γενέτειρά του, Κρύα Βρύση, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, στον Δήμο Πέλλας, παρουσία του Δημάρχου Ευστάθιου Φουντουκίδη, για την δρομολόγηση των τελευταίων λεπτομερειών της διπλής τελετής που θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου!

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: Ο εκπρόσωπος του στρατού Συνταγματάρχης (ΠΒ) διοικητής της ΔΠΒ Κων/νος Μυλώσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Βασιλειάδης, η αδερφή του ήρωα Αναστασία Τσιτιρίδου Κουτσού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Κρύας Βρύσης «Άλ. Υψηλάντης» Πατέρας Βασίλειος Τσουφλίδης και συνεργάτες του Δημάρχου.

Η σχετική διαδικασία χωρίζεται σε δύο σκέλη: Την υποδοχή στο Ι.Ν. Γεννήσεως Του Σωτήρος, στις 11 το πρωί της 16ης Ιουνίου, την εξόδιο ακολουθία και τον ενταφιασμό στα Κοιμητήρια της Κρύας Βρύσης, με όλα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο του Ελληνικού Στρατού, ο οποίος και έχει την ευθύνη της τελετής. Στη συνέχεια, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στο πάρκο των Κυπρίων Ηρώων Καραολή και Δημητρίου (πρώην DOMUS), για την οποία υπεύθυνος είναι ο Δήμος Πέλλας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την οικογένεια Τσιτιρίδη, η οποία μετέβη πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο για την παραλαβή των λειψάνων, στην Κρύα Βρύση θα βρεθούν ο Πρόξενος της Κύπρου, υψηλόβαθμος υπουργός της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σωματεία και εκπρόσωποι Κυπριακών οργανώσεων με έδρα την Ελλάδα και φυσικά υψηλόβαθμα στελέχη του Ελληνικού Στρατού.

Από το Γραφείο Τύπου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ηρωας ΑΘΑΝΑΤΟΣ καλη αναπαυση να εχει ας ηρεμησει η ψυχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.