Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αξιοθαύμαστη συνεργασία Κομμωτών και Καρκινοπαθών του Δήμου Πέλλας



Σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Δήμου Πέλλας με τον Σύλλογο των Καρκινοπαθών Γιαννιτσών, σχετικά με την δράση που από κοινού αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και αφορά την δωρεά μαλλιών για την δημιουργία περουκών.
Ο Σύλλογος των Καρκινοπαθών Γιαννιτσών έχει κάνει μια έρευνα ώστε να μειωθεί το κόστος αγοράς μιας φυσικής περούκας και να μπορεί να την παρέχει δωρεάν σε κάθε ασθενή του Δήμου Πέλλας.
Πρόκειται για την αρχή μιας αγαστής συνεργασίας, η οποία έχει την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας και θα βοηθήσει πολλά άτομα της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν την ασθένεια αυτή και θα τους δώσει χαρά, αισιοδοξία, διάθεση και ελπίδα! 
Εμείς, ως Κομμωτές, θα βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι συλλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερες κοτσίδες μπορούμε! Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει ο Σύλλογος των Καρκινοπαθών. 
Να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δύο Συλλόγων και θα ενημερωθούν όλα τα κομμωτήρια της ευρύτερης περιοχής που θέλουν να συμβάλλουν σε αυτή την δράση! 
Είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη προσπάθεια και θα χαρούμε πολύ αν μπορείτε όλοι να βοηθήσετε σε αυτό! 

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος Παύλος Καλπακίδης και το Δ.Σ. του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Δήμου Πέλλας





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.