Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ομάδα βόλεϊ ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας στο τουρνουά στη Σκύδρα



Οι ακαδημίες της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχαν στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Σκύδρα την περασμένη Κυριακή. Η ομάδα βόλεϊ της Έδεσσας, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στους αγώνες που έδωσε με τις άλλες ομάδες που συμμετείχαν

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις ακαδημίες να συμμετέχουν σε αυτά τα τουρνουά παίζοντας πολλούς αγώνες με συνομήλικους από διάφορες ομάδες και να διασκεδάζουν μέσα από το ομαδικό άθλημα το βόλεϊ.

Επόμενο τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχει η ομάδα βόλεϊ της Έδεσσας είναι στις 16 Ιουνίου στο Κιλκίς.

Οι Παγκορασίδες (Κ16) της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑ ετοιμάζονται για το FINAL 4

Στις 7-8 Ιουνίου στο ΔΑΚ ΑΙΓΙΝΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί το final four Κ16. Οι Παγκορασίδες (Κ16) της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ μετά από μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση και αήττητες μετά από 18 αγώνες.

Είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία για την ομάδα βόλεϊ της Έδεσσας αφού από μικρή ηλικία οι αθλήτριες της Έδεσσας έχουν τέτοιες επιτυχίες και διακρίσεις στο άθλημά τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.