Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε πλήρη ετοιμότητα Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και δήμοι για τις ευρωεκλογές



Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των δήμων για τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών. Τα εκλογικά τμήματα και στις επτά περιφερειακές ενότητες, που θα αναμένουν από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα της Κυριακής τους ψηφοφόρους, ανέρχονται σε 2.829 και είναι μειωμένα κατά 822, ποσοστό 22%, σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές που διεξήχθησαν τον Οκτώβριο του 2023.

«Μοιράσαμε το εκλογικό υλικό, ψηφοδέλτια, λευκά, εκλογικούς καταλόγους, γραφική ύλη, ενώ τα τάμπλετ μοιράζονται στους δικαστικούς αντιπροσώπους. Υπάρχει επάρκεια στους δήμους σε παραβάν και κάλπες, καθώς τα εκλογικά τμήματα είναι λιγότερα λόγω και της επιστολής ψήφου», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης.

Ο κ.Μιχαηλίδης πρόσθεσε πως οι υπηρεσίες της περιφέρειας θα είναι επί ποδός και το Σαββατοκύριακο, ενώ από το απόγευμα της Κυριακής και με το κλείσιμο της κάλπης θα λαμβάνουν τα τηλεγραφήματα των αποτελεσμάτων των συνδυασμών, τα οποία ακολούθως θα αποστέλλονται προς το υπουργείο Εσωτερικών.

Από τα συνολικά 2.829 εκλογικά τμήματα στις 7 περιφερειακές ενότητες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τα περισσότερα (1.340) θα βρίσκονται στην Α’ και Β’ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τεφτέρι & μολύβι για να σημειώσετε ( σε όσους τους γουστάρει ) τα προγνωστικά μου αυτών των "περίεργων" εκλογών. Το πιο δύσκολο είναι η ανεύρεση του ποσοστού συμμετοχής και κατόπιν αυτό των κομμάτων. Αν θεωρήσουμε οτι θα ψηφίσουν περίπου 45% στην επικράτεια η εκτίμηση μου είναι η παρακάτω: 1. Ν.Δ ( 31 έως 32% ) 2. ΣΎΡΙΖΑ ( 17 έως 18% ) 3. ΠΑΣΟΚ ( 11 έως 12% ) 4. ΚΚΕ ( 7 έως 9% ) 5. ΕΛ.ΛΥΣΗ ( 7 έως 9% ). Απο εκεί και πέρα θεωρώ ότι το μέτρο εκλογής θα πάρουν: 6. ΝΙΚΗ - 7.ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - 8.ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ - 9.ΜΕΡΑ 25 - 10. ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ας ελπίσουμε ότι η συμμετοχή θα μεγαλώσει γιατί όσοι λιγότεροι ψηφίζουμε τόσο πιο εύκολα κάποιοι θα "βολεύονται" εσαεί. "Καλό βόλι" λοιπόν φίλες και φίλοι μου, καλό μπάνιο στην θάλασσα, καλή ξεκούραση στο βουνό και μεγάλη προσοχή στους δρόμους. Για όσους μείνουν σπίτι καλή ξεκούραση!!... ($$$)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό 4 ήμερο. Και θάλασσα. Και στην άλλη μου ζωή πάλι δάσκαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ όχι δάσκαλος δεν είσαι ,ούτε τσοπάνης δεν κάνεις .πρόσεξε μην δαγκώσεις την γλώσσα σου και δηλητηριαστείς .

      Διαγραφή
  3. Ρε τι πλάκα έχουν οι βουλευτές της ΝΔ. Μας καλούν να ψηφίσουμε. Ο δε Σταμενίτης έβγαλε και βίντεο μέσα στο χωράφι. Πάλι καλά που δεν είναι με καλαμποκια για την αδικία που μας έκανε με την επιδότηση λόγω νερού. Αυτές οι εκλογές αχ βαχ θα περάσουν. Στις άλλες εκλογές αχ βαχ η κατρακύλα του μουσκεμενος από τα νερά της αλμωπιας δαφνοστεφανομενος με τις καλαμποκιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.