Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο final 4 Κοριτσιών Κ16 η ομάδα βόλεϊ του Γ.Α.Σ. ''Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών'' (φωτο)



Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι προπονήσεις των παγκορασίδων της ομάδας βόλεϊ του Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, καθώς την Παρασκευή 7 Ιουνίου και το Σάββατο 8 Ιουνίου δίνουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, στα πλαίσια του final 4 Κοριτσιών Κ16.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 
- Παρασκευή 7 Ιουνίου, 18:00: Α.Σ. Πήγασος Κοζάνης -Π.Α.Σ Ίκαρος Έδεσσας, 20:00: Γ.Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών -Α.Π.Σ. Αίολος Κατερίνης
- Σάββατο 8 Ιουνίου, 17:00: Μικρός τελικός, 19:00: Τελικός
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δ.Α.Κ. Αιγινίου. 
Καλούνται οι φίλοι της ομάδας των Γιαννιτσών να παραβρεθούν στους αγώνες και να την στηρίξουν με την παρουσία τους.
Εκ του Συλλόγου

Μίνι βόλεϊ στην κεντρική πλατεία του Λιτοχώρου Πιερίας
Στο μεταξύ, το Σάββατο, η ομάδα Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, παραβρέθηκε στο τουρνουά μίνι βόλεϊ στην κεντρική πλατεία του Λιτοχώρου Πιερίας, όπου συμμετείχαν πολλές ομάδες από την περιφέρεια. 
Οι μικροί αθλητές του συλλόγου έπαιξαν και διασκέδασαν. Στους πολλούς αγώνες υπήρξαν και νίκες αλλά και ήττες, όμως στην ηλικία αυτή μεγαλύτερη σημασία έχει να αγαπήσουν το βόλεϊ και έρχεται σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα. 
Μετά το τέλος του τουρνουά η ομάδα των Γιαννιτσών αφού ευχαρίστησε την τοπική ομάδα του Λιτοχώρου για την φιλοξενία, συνέχισε την διασκέδασή της στην παραλία.









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.