Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΡΟΣΟΧΗ! Επιτήδειοι έχουν στήσει απάτη και συστήνονται ως υπάλληλοι του Δήμου ΠέλλαςΜε αφορμή περιστατικά απόπειρας τηλεφωνικών απατών που αναφέρθηκαν και καταγγέλθηκαν τις τελευταίες ώρες, εφιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες κατά τις συνομιλίες τους με επιτήδειους, που συστήνονται ως υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Πέλλας.

Πιο συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε ότι δημότες καλούνται από άγνωστους αριθμούς κινητών ή σταθερών τηλεφώνων ή με απόκρυψη αριθμού, από άτομα που συστήνονται ως υπάλληλοι του Δήμου Πέλλας (Οικονομική Υπηρεσία) με σκοπό την άντληση πληροφοριών και προσωπικών στοιχείων που αφορούν σε εγχρήματες συναλλαγές.

Υπενθυμίζεται πως η επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Πέλλας πραγματοποιείται είτε δια ζώσης, είτε με ηλεκτρονική αλληλογραφία, είτε τηλεφωνικά μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων και υπηρεσιακών αριθμών σταθερής τηλεφωνίας, που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.giannitsa.gr).

Για να αντιμετωπιστεί η απάτη αυτή, καλούμε τους πολίτες που γίνονται δέκτες τέτοιων τηλεφωνημάτων, να υποβάλλουν αμέσως καταγγελία.

Από το Γραφείο Τύπου 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.