Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - Τα θέματαΤην Τρίτη 09 Ιουλίου 2024 και ώρα 12:00 συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Αλμωπίας για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 7η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού - Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του έτους 2024 Δήμου Αλμωπίας.

2 Αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού Δήμου Αλμωπίας, έτους 2024.

3 Διαγραφή προστίμου Μ. Δ. του .

4 Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων του Δήμου Αλμωπίας.

5 Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση Αγροτικής Οδού Σαρακηνών Δήμου Αλμωπίας».

6 Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής έργων Δήμου Αλμωπίας.

7 Απόδοση λογαριασμού (εντάλματος προπληρωμής) –απαλλαγή υπολόγου.

8 Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδων Νέων Εργασιών του έργου "Αποκατάσταση Βλαβών σε πάρκα και πλατείες του Δήμου Αλμωπίας".

9 Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδων Νέων Εργασιών του έργου "Βελτίωση των υποδομών άρδευσης σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας".

10 Έγκριση και παραλαβή της μελέτης "Συντήρηση συντριβανιών Δήμου Αλμωπίας".

11 Χορήγηση ή μη έγκρισης εισόδου - εξόδου οχημάτων από το υφιστάμενο συνεργείο αυτοκινήτων, που βρίσκεται στο με αριθ. 2174 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Αριδαίας της ομώνυμης Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας, μέσω δημοτικής αγροτικής οδού, με φορέα εκμετάλλευσης τον κ. Αποστολίδη Στυλιανό του ΧΧΧΧΧΧΧ.

12 Χορήγηση έγκρισης ή μη για την απαλλαγή από την υποχρέωση εφοδιασμού με έγκριση εισόδου - εξόδου οχημάτων και απότμησης - υποβιβασμού κρασπέδου πεζοδρομίου και στιγμιαίας χρήσης πεζοδρομίου, για τη λειτουργία υφιστάμενου επαγγελματικού εργαστηρίου χαμηλής όχλησης «κατασκευής ορθοπεδικών ειδών» που βρίσκεται σε ισόγειο κατάστημα με εσωτερικό πατάρι και υπόγειο επί οικοδομής εντός του οικοπέδου με αριθ. 01-α στο Ο.Τ. Γ171 του συνοικισμού Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας και πρόσοψη στη δημοτική οδό Αγίου Νικάνδρου, λόγω αλλαγής φορέα λειτουργίας της εγκατάστασης από “Ιατρίδης Δαμιανός του Γεωργίου” (αρχικός φορέας εκμετάλλευσης) σε “ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.” (δ.τ. «Peditech») - (νέος φορέας).

13 Τροποποίηση των όρων του Σχεδίου Σύμβασης δωρεάς για την «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ» του Δήμου Αλμωπίας με διαγράμμιση διαβάσεων ειδικού τύπου και «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ» με την επισκευή λακκουβών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αλμωπίας που εγκρίθηκαν με την αρ. 109/2024 απόφαση ΔΕ (ΑΔΑ: 6ΓΧΘΩΨΩ-ΚΜΕ)

14 Κατάρτιση Σχεδίου Κανονισμού Παραχώρησης της Χρήσης και Λειτουργίας του Ανοιχτού Θεάτρου με κερκίδες στην περιοχή '' Δασάκι Αριδαίας''.

15 Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σύμφωνα με το άρθρο 32 του Ν.4412/2016 για την μελέτη με τίτλο «Παροχή Υπηρεσιών για την συντήρηση – τεχνική υποστήριξη του Λογισμικού των Υπηρεσιών Δήμου Αλμωπίας» για τις ανάγκες του τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Αλμωπίας.

16 Ακύρωση της 152/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής και εκ νέου λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης σύμβασης με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την υπηρεσία με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΑΛΣΗ, ΠΑΡΚΑ, ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΚΤΛ) ΔΕ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.»

17 Ακύρωση της 148/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής και εκ νέου λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης σύμβασης με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την υπηρεσία με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΑΛΣΗ, ΠΑΡΚΑ, ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΚΤΛ) ΔΕ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.»

18 Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου και Αντιδημάρχου στην Αθήνα.

-  Την ίδια ημέρα στις 20:30΄ ώρα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο 7η Αναμόρφωση προϋπολογισμού - Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του έτους 2024 Δήμου Αλμωπίας

2ο Αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού Δήμου Αλμωπίας, έτους 2024.

3ο Έγκριση Κανονισμού παραχώρησης χρήσης και λειτουργίας του Ανοιχτού Θεάτρου με κερκίδες στην περιοχή '' Δασάκι Αριδαίας''

4ο Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας και Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων Δήμου Αλμωπίας / Ανάλυση Επικινδυνότητας / Πολιτική Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων

5ο Ορισμός Διευθύνοντος Συμβούλου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με την επωνυμία «ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» που έχει έδρα στα Λουτρά Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας.

6ο Καταστροφή αντικειμένων χωρίς αξία της Μαθητικής Εστίας Δήμου Αλμωπίας

7ο Παραχώρηση Χρήσης του Κέντρου Νεότητας Δημοτικής Κοινότητας Ίδας στον Μορφωτικό, Πολιτιστικό Σύλλογο «Ίων Δραγούμης»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Οι σύμβουλοι είναι διαβασμένοι Προετοιμασμένοι ή χύμα όσα πάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.