Οι Έλληνες προτιμούν το εξωτερικό
Σε χώρα αφιλόξενη για εργασία μετέτρεψαν οι δημοσιονομικές πολιτικές λιτότητας την Ελλάδα αφού η εκτίναξη των τιμών στα αγαθά πρώτης ανάγκης σε συνδυασμό με χαμηλά ημερομίσθια αλλά και την ισχνή εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας κάνουν τη ζωή του εργάτη κυριολεκτικά μαρτύριο.
Ολίγοι πιστοί εξακολουθούν να κοπιάζουν ψάχνοντας δεύτερη και τρίτη εργασία όπου βρουν για να μεγαλώσουν οικογένειες όμως όλη αυτή η κατάσταση, εκτός από το θεόρατο δημογραφικό πρόβλημα, έχει αυξήσει τη βία στην κοινωνία και οδηγεί κόσμο και κοσμάκη στο γιατρό, από παθολόγο μέχρι... ψυχίατρο!
1 Σχόλια
Όχι χώρα αφιλόξενη για εργασία, αλλά μήπως εχθρική απέναντι στους Έλληνες ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.