728x90

Ο Γ. Καρασμάνης στην Τελετή Αφής της 23ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην Αριδαία


Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια προσφορά ψυχής που δίνει ελπίδα και ζωή - μια ύψιστη πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης

Στην Τελετή Αφής της 23ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών, Αιμοδοτών και Δωρητών Μυελού των Οστών Αλμωπίας «Προσφορά Ζωής», παρευρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Καρασμάνης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, με τη «Φλόγα της Αγάπης» να περνά από τα χέρια μαθητών και εθελοντών, συμβολίζοντας τη δύναμη της ανιδιοτελούς προσφοράς, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευθύνης.

Ο πρώην Υπουργός συνεχάρη θερμά τον Σύλλογο «Προσφορά Ζωής» για την άψογη διοργάνωση και τη διαρκή του δράση στην προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας, καθώς και όλους τους εθελοντές που με τη στάση τους κρατούν αναμμένη τη φλόγα της ανθρωπιάς και της ελπίδας.

Όπως τόνισε, «Η αιμοδοσία δεν είναι υποχρέωση αλλά μια προσφορά ψυχής που δίνει ελπίδα και ζωή - μια ύψιστη πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης»

Η Αλμωπία για ακόμη μία χρονιά έστειλε το μήνυμα ζωής:
Δίνοντας αίμα, χαρίζουμε ζωή.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code