728x90

Δήμος Κυριλίδης: Αποκάλυψη - Δεν ζητήθηκε πτυχίο μελετητή για τη γέφυρα Αρσενίου


Σε ερώτηση που είχα καταθέσει για την μελέτη της γέφυρας Αρσενίου 

Μεγάλα ερωτήματα εγείρει η απάντηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τη στατικότητα της γέφυρας Αρσενίου. Όπως προκύπτει ξεκάθαρα από το επίσημο έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, η σχετική διακήρυξη για την παρακολούθηση και έλεγχο της γέφυρας δεν προέβλεπε πτυχίο μελετητή στους όρους της.

Η αποκάλυψη αυτή αναδεικνύει σοβαρά ζητήματα γύρω από τη διαδικασία και τις προδιαγραφές που τέθηκαν για ένα έργο τόσο μεγάλης σημασίας για την ασφάλεια των πολιτών. Η απουσία απαίτησης μελετητικού πτυχίου αφήνει εκτεθειμένους όσους είχαν την ευθύνη για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των τεχνικών ελέγχων.

Το ζήτημα αφορά την προστασία της δημόσιας ασφάλειας και απαιτείται πλήρης διαφάνεια για τις αποφάσεις και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

«Μακεδονία Μπροστά-Δήμος Κυριλίδης»
Ο επικεφαλής της παράταξης
Δήμος Κυριλίδης''




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code