Το παρών έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 09/10 η Αμερικανίδα πρέσβης στη χώρα μας, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ σε εκδήλωση του The Hellenic Initiative, ένας διεθνής οργανισμός Ελληνοαμερικανών με εξέχοντα μέλη και πλούσια δράση.
Το χθεσινό γκαλά πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και αφορούσε σε φιλανθρωπική βραδιά με προσκεκλημένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος ανέλαβε τη διασκέδαση των καλεσμένων.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Helenic Inistiative στο Instagram, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, με μια κατακόκκινη τουαλέτα, φαίνεται πως ξεφάντωσε χορεύοντας με τον Έλληνα τραγουδιστή ενώ εκείνος τραγουδούσε την επιτυχία του «Μάλλον κάτι ξέρω».
flash.grH Κίμπερλι Γκίλφοϊλ χορεύει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε εκδήλωση του Ηellenic Initiative στο Λονδίνο, την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου. pic.twitter.com/oTghweHkkI
— Flash.gr (@flashgrofficial) October 10, 2025
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.