Με ιδιαίτερη συγκίνηση ανακοινώνουμε στους ευσεβείς χριστιανούς ότι ο Ιερός Ναός μας θα εορτάσει και φέτος με λαμπρότητα τη μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου.
Στο πλαίσιο της πανηγύρεως, θα πραγματοποιηθεί επίσημη υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Θαβωρίτισσας, προερχομένης εκ της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Όρους Θαβώρ – Αγίων Τόπων, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025 και ωρα 17:30.
Παράλληλα, την ίδια μέρα στις 19:30 στα πλαίσια του εορταστικού τριημέρου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πέλλας θα πραγματοποιηθεί η 2η Φιλανθρωπική Εκδήλωση με τίτλο: Όλοι Μαζί Μια Φωνή με την συμμετοχή όλων των ενοριάκων χορωδιών της πόλεως και εκλεκτών καλεσμένων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ θα υπάρχει Κουμπαράς Αγάπης για την ενίσχυση του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο "Γεύμα Αγάπης" του Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.
Καλούνται όλοι οι ευσεβείς χριστιανοί να προσέλθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την Αγία Μεγαλομάρτυρα Αικατερίνη και την Υπεραγία Θεοτόκο Θαβωρίτισσα, ζητώντας την χάρη και την ευλογία Τους.
Εκ του Ιερού Ναού

_page-0001.jpg)
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.