728x90

Νέος πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Πέλλας (ΝΔ), αναλαμβάνει ο Θωμάς Σεβαστιάδης - Η πρώτη δήλωσή του


Νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Πέλλας, αναλαμβάνει ο Θωμάς Σεβαστιάδης, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των νομαρχιακών και τοπικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σε δήλωσή του ο νέος πρόεδρος της τ. ΝΟΔΕ και νυν ΔΕΕΠ Πέλλας, επισημαίνει τα εξής:

"Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των νομαρχιακών και τοπικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας σε πανελλαδικό επίπεδο, αναλαμβάνω τα χρέη Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Πέλλας. Η ευθύνη είναι μεγάλη και την αναγνωρίζω. Οφείλουμε να επικοινωνούμε τις διαχρονικές ιδέες της Παράταξης, να καταγράφουμε και να προωθούμε τους προβληματισμούς των συμπολιτών μας εργαζόμενοι άοκνα γι’ αυτό έχοντας  αψεγάδιαστη συνεργασία με τους Βουλευτές και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών. Προσωπικά για μένα, κρίσιμο στοίχημα είναι να συμβάλλουμε ώστε το πολιτικό δυναμικό να εμπνεύσει και πάλι. Συγχαίρω όλα τα νεοεκλεγέντα και επανεκλεγέντα μέλη της ΔΕΕΠ, τις και τους Προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων καθώς και τις συνθέσεις αυτών, διαβεβαιώνοντας για τη συνεργασία μας. Οφείλω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Πρόεδρο Θεοδόση Ουραηλίδη για την ακατάπαυστη βοήθειά του αλλά κυρίως για την ανάδειξη της τ. ΝΟΔΕ και νυν ΔΕΕΠ Πέλλας μέσα από την εργατικότητά του τα τελευταία περίπου 8 χρόνια. 

Θωμάς Σεβαστιάδης

Καθ. Φιλόλογος 

Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Πέλλας"

 


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Έτσι γίνονται οι σωστές εκλογές, με αξιοκρατία σοβαρότητα και διαφάνεια, αυτό που κάνει και η νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code