Έκτακτες εργασίες επισκευής φωτεινής σηματοδότησης στον κόμβο Πέλλας επί της Παλιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Εργασίες για την επισκευή φωτεινής σηματοδότησης (εγκατάσταση αισθητήρων) στον κόμβο Πέλλας επί της Παλιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα, Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025, κατά τις ώρες 07.00- 14.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Επισημαίνεται ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών οι φωτεινοί σηματοδότες του κόμβου θα βρίσκονται εντός λειτουργίας.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.