Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εύξεινος Λέσχη Γιαννιτσών: Απαράδεκτο, αναληθές και ντροπιαστικό αποκλειστικό άρθρο τοπικής εφημερίδας


Απαράδεκτο , αναληθές και  ντροπιαστικό το αποκλειστικό  άρθρο της τοπικής εφημερίδας ΠΕΛΛΑΣ NΕWS …   περί φιμώσεως της πρόεδρου του εργατικού κέντρου Γιαννιτσών κας Ζουρνατζίδου στην θρησκευτική εκδήλωση  του εορτασμού των 31ων Ζωοδοχείων 

Το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών καταδικάζει αλλά και καταγγέλλει τα όσα ψευδή ,  ειρωνικά  και συκοφαντικά αναφέρονται στο άρθρο της εφημερίδος ΠΕΛΛΑΣ NΕWS της 11ης Μαΐου στη σελίδα 17.
Ψευδή γιατί , όταν η κα Ζουρνατζίδου ζήτησε τον λόγο  δια βήματος μας ανέφερε πως ήθελε να τοποθετηθεί απέναντι στα επερχόμενα φορολογικά και ασφαλιστικά μετρά της κυβέρνησης ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ .
Συκοφαντικά γιατί της κας Ζουρνατζίδου της διευκρινίσαμε πως αν και άλλοι πολιτικοί καλεσμένοι θελήσουν να τοποθετηθούν δια βήματος ενάντια σε τέτοιοι είδους πολιτικά ζητήματα , δεν θα το επιτρέπαμε  σε κανέναν  ( όπως άλλωστε και έγινε ) και πόσο μάλλον όταν οι εκδηλώσεις αυτές έχουν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
Ειρωνικά γιατί κε εκδότα της ΠΕΛΛΑΣ NΕWS η μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου μας έχει δώσει περίτρανα και μάλιστα έμπρακτα την στήριξη του ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΑΙΜΑΤΟΥΣ αλλά και σε οικογένειες που δεν είχαν καμία σχέση με Ελληνοποντιακή καταβολή .
Όμως  κε εκδότα πριν να αναφερθείτε  έτσι κατάπτυστα  και ειρωνικά στην ιστορία αυτού του συλλόγου , θα πρέπει πρώτα να μελετήσετε και να ερευνήσετε το έργο και τις πολύμορφες κοινωνικές του δραστηριότητες.
Ντροπιαστικά γιατί κε εκδότα της ΠΕΛΛΑΣ NΕWS δεν είστε σε θέση να απαξιώνετε την νοημοσύνη μας με το τι είναι εθνοκάθαρση και τι είναι γενοκτονία 
Ντροπιαστικά για σας και το λειτούργημα της δημοσιογραφίας που υποτίθεται ότι υπηρετείτε , γιατί αν πράττατε το αυτονόητο , θα μπαίνατε στον κόπο να ενημερωθείτε έστω και τηλεφωνικά , για την λογοκρισία  που ισχυρίζεστε  ότι επεβλήθη στην κα πρόεδρο 

Και τέλος μήπως κε εκδότα , πρόκειται να ξαναδημοσιεύσετε και σήμερα 22 Μαΐου ήμερα μνήμης των 353 .000  αδικοχαμένων Ελληνοποντίων  , κάτι για λογοκρισία η φίμωση της πρόεδρου , γιατί  και πάλι θέλησε να τοποθετηθεί στην εκδήλωση που οργάνωσε η Περιφέρεια Πέλλας στην πλατεία νέας Τραπεζούντας στο Τσαλί  ;;;

Μήπως τελικά κε εκδότα συγχέεται τις θρησκευτικές εορτές και τις ημέρες Εθνικής Μνήμης με ……εργατικές πρωτομαγιές  ;;;

Ως Δ.Σ. αναμένουμε σύντομα την ορθή τοποθέτηση σας στην δική σας  εφημερίδα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Οταν η κ ζουρνατζιδου ητα σε αυτον το συλογο εσυ δεν ηξερες προς τα που ανοιγει ηπορτα του συλογυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτίστως θεωρώ πως η ταύτιση της Προέδρου του Εργατικού Κέντρου με τα πολιτικά πρόσωπα είναι άστοχη. Η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου εκπροσωπεί καθολικά τους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι οι πολίτες που πλαισίωσαν και στήριξαν τα Ζωοδόχεια.

    Επίσης, αν δεν απατώμαι η κα. Ζουρνατζίδου είναι μέλος της χορωδίας του Συλλόγου σας και μέλος του Συλλόγου - όντως όπως προαναφέρθηκε στο παραπάνω σχόλιο- πολύ πριν αναλάβει η παρούσα διοίκηση. Πράγμα που δηλώνει πως σέβεται το Σύλλογο, την ιδέα που πρεσβεύει, καθώς και τις δράσεις του. Στην παρούσα στιγμή μάλλον εκτιμώντας την κοινωνικοοικονομική συγκυρία θεώρησε πως μπορούσε να θυμίσει στους πολίτες - εργαζόμενους κι ανέργους- που παρευρίσκονταν στα Ζωοδόχεια, πως πέρα από τις μνήμες που τιμάμε μέσα από τις θρησκευτικές και εθνικές εορτές, πρέπει να δηλώνουμε δυναμικό και ενεργό παρών και στους αγώνες υπέρ των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων που δέχονται δριμύ πόλεμο.

    Εκπλήσσομαι ειλικρινά που ως διοίκηση πολιτιστικού Συλλόγου προβαίνετε στο διαχωρισμό των πολιτιστικών δράσεων από τους κοινωνικούς αγώνες. Στη ζωή υπάρχει άμεση αλληλουχία και αλληλεπίδραση και μιας και κάνετε υποτιμητική αναφορά στις "Πρωτομαγιές" θα αναφέρω πως τα επόμενα χρόνια αν λόγω μείωσης συντάξεων οι ηλικιωμένοι δεν μπορέσουν να καλύψουν τα ιατροφαρμακευτικά τους έξοδα, θα .... αποβιώσουν -έτσι απλά- ενώ οι νεαροί που θα είναι άνεργοι θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν σε χώρες του εξωτερικού - έτσι απλά. Οπότε..... αλήθεια με ποιους συμπολίτες μας θα γιορτάσετε τα θρησκευτικά Ζωοδόχεια και την Μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων?...

    Αντιλαμβάνεστε φίλοι διοικούντες πως μία ολιγόλεπτη παρέμβαση υπέρ των αγώνων που παλεύουν να διασφαλίσουν ένα υψηλό βιωτικό επίπεδο είναι αβίαστα συνυφασμένη με τον Πολιτισμό, που προωθούν οι πολιτιστικοί Σύλλογοι, και ο οποίος εμπεριέχει θρησκευτικές και εθνικές εκδηλώσεις μνήμης.

    Ας στεκόμαστε με κριτικό πνεύμα απέναντι στις προκλήσεις που δημιουργούνται κι ας συνδυάζουμε τα ωφέλημα μεταξύ τους, ακριβώς όπως συμβαίνει έξω, στη Ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα.... Σύλλογος να υποτιμα έτσι την ημέρα μνήμης των νεκρών της εργατικής τάξης. Άρτεμις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος έχει θέμα ο Σύλλογος είναι ανοιχτός να έρθει να ενημερωθει και να πει γνώμη την άποψη του.Οσο για το καινούργιο συμβούλιο ειναι δίπλα στον συλλογο εδώ και 30 χρόνια και συμπαραστέκοταν σε όλα τα διοικητικά συμβουλια της που έχουν περασει.ΣΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.