Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Παιχνίδι» με τα γκολ σε Ελλάδα και Βέλγιο


Συνεχίζεται σήμερα η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με την εθνική μας ομάδα να υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κύπρο. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, όπως και μία ακόμη για τον όμιλο της «γαλανόλευκης», αυτή ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Βοσνία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα στο στοίχημα live, μέσω της ειδικής κατηγορίας του site.

Over στον Πειραιά

Ξεκινάμε με τον αγώνα Ελλάδα – Κύπρος, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με το εκτός έδρας 1-4 επί του Γιβραλτάρ τον Σεπτέμβριο, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε απ’ το πρώτο ημίχρονο με «ξέσπασμα» στα τελευταία λεπτά. Αγχώθηκε λιγάκι η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε μετά το 1-1 των αδύναμων ερασιτεχνών αντιπάλων, έδειξε να χάνει τη ψυχραιμία της, αλλά η τεράστια διαφορά ποιότητας έπαιξε ρόλο και το ματς «καθάρισε» από νωρίς. Η εθνική μας χρειάζεται 2/2 νίκες με άλλες δύο θεωρητικά χειρότερες ομάδες, τις Κύπρο και Εσθονία (10/10), έτσι ώστε να πάει στα δύο ντέρμπι με Βοσνία (13/11) και Βέλγιο (25/03) έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. «Κάντο όπως ο ΑΠΟΕΛ», λένε όλοι στην Κύπρο για το σημερινό παιχνίδι, φέρνοντας ως παράδειγμα την τεράστια νίκη του «Θρύλου» μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού (0-1) για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Κύπρος αναζητά υπέρβαση, αφού είναι πασιφανές ότι δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση σε όμιλο με Βέλγιο, Ελλάδα και Βοσνία. Ξεκίνησε με το αναμενόμενο 0-3 απ’ το Βέλγιο και τον Χριστοφόρου να σημειώνει σχετικά: «Είναι μερικές ομάδες με τις οποίες είναι δύσκολο να έχουμε καλό αποτέλεσμα. Αναλύσαμε τα λάθη μας και πιστεύω θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση». Στο δια ταύτα, περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα απόψε και θα στηρίξουμε το Over.
Σκοράρουν στο «Baudouin»

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Βέλγιο – Βοσνία, με την επιλογή μας να είναι το Goal / Goal σε απόδοση 1.91. Το πολύ εύκολο πέρασμα από την Κύπρο με το επιβλητικό 3-0 στην πρεμιέρα των προκριματικών για το επερχόμενο Μουντιάλ, αποτέλεσε απλώς την επιβεβαίωση του τίτλου του απόλυτου φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν πως άφησαν οριστικά πίσω τους τη μεγάλη αποτυχία στα γήπεδα της Γαλλίας και με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο τους, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και εκμεταλλεύτηκαν την τεράστια διαφορά ποιότητας σε σχέση με τους Κύπριους. Τα τέρματα σημείωσαν οι Λουκάκου (2) και Καράσκο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπατσουαγί αστόχησε σε πέναλτι, σε μια αναμέτρηση όπου το Βέλγιο θα μπορούσε να έχει αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα, αν δεν έβρισκε απέναντί του έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στον πάγκο της εθνικής ομάδας της πατρίδας του πραγματοποίησε ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, από την άλλη, με τη Βοσνία να συντρίβει την Εσθονία με 5-0 και να αρχίζει ιδανικά τις υποχρεώσεις της σε έναν όμιλο όπου αναμένεται να διεκδικήσει την πρόκριση μαζί με Βέλγιο και Ελλάδα. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς δυσκολίες για τους Βόσνιους, που μόλις στο 23’ ήταν μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα και δεν απειλήθηκαν ούτε στο ελάχιστο. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, μάλιστα, σκόραραν άλλες τρεις φορές, με τον κίπερ Μπέγκοβιτς να μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί θεατής του αγώνα. Ποιοτικές ομάδες αμφότερες, μπορούν να σημειώσουν από ένα τέρμα τουλάχιστον.

Στο Over η αξία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και την αναμέτρηση Μπιλμπάο – Εστουντιάντες, στην οποία θα πάμε με το Over 162.5 πόντοι, σε απόδοση 1.90. Αξίζει να ασχοληθούμε με το Under/Over και συγκεκριμένα το Over 162.5 γιατί στην πρεμιέρα της ACB και στην προετοιμασία οι δύο ομάδες παρουσίασαν επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες. Στην προετοιμασία η Μπιλμπάο νίκησε 74-91 την Ζορνότσα, μια μικρή ομάδα της Χώρας των Βάσκων, νίκησε 91-70 την Φουενλαμπράδα, ηττήθηκε 105-81 από την Γκραν Κανάρια, ηττήθηκε 73-86 από την Μπανταλλόνα, ηττήθηκε 99-97 από την Ανδόρρα και νίκησε 91-86 την Γκουάρος Ντε Λάρα. Αντίστοιχα η Εστουντιάντες πριν το 82-95 από την Μπέτις νίκησε 79-90 τη Σαραγόσα, ηττήθηκε 65-91 από την Γκραν Κανάρια, ηττήθηκε 80-76 και 84-78 από την Βαλένθια, νίκησε 83-89 83-89 την Κανάριας και είχε και το πολύ χαμηλό σκορ 70-60 με την Κίμκι Μόσχας. Επιθετικά καλές λοιπόν οι δύο ομάδες και επιρρεπείς στην άμυνα, η επιλογή μας είναι το Over 162.5. 
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.