Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με αφετηρία τα Λουτρά Πόζαρ στην περιοχή Άγρια Μηλιά ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας



Με αφετηρία τα Λουτρά Πόζαρ ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia θα περπατήσει σε ένα λιγότερο συνηθισμένο μονοπάτι, στην περιοχή Άγρια Μηλιά την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Από το πάνω πάρκινγκ των Λουτρών, το χώρο του φεστιβάλ, δηλαδή, ξεκινάει το μονοπάτι για το Σλάτινο. Σε κάποια στιγμή της διαδρομής, αντί να κατηφορίσουμε προς το Σλάτινο, παίρνουμε το ανηφορικό μονοπάτι της κόψης της Μπουρίκας με τα αλλεπάλληλα δοκαράκια σε μια ευκαιρία για να πάρουμε μια γεύση από μελλοντική ανάβαση στην κορυφή. Αυτό, κάποια στιγμή συναντάει διασταύρωση μας δίνει την επιλογή να κατηφορίσουμε και να συναντήσουμε το ρέμα. Από εκεί θα ολοκληρώσουμε τον κύκλο της διαδρομής κινούμενοι μέσα στο ρέμα και στο μονοπάτι της Κουνουπίστας προς τα Λουτρά.

Διάρκεια διαδρομής: 3-3:30 ώρες
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη προς μέτρια με ορισμένες ανηφορικές κλίσεις και περάσματα του ρέματος.
Εξοπλισμός: Ορειβατικά μποτάκια, σακίδιο, αδιάβροχο, φλις, γάντια, σκούφο, μπατόν, νερό, σνακ.

Ώρα αναχώρησης από τα γραφεία: 09:00
Στο γυρισμό θα καταλήξουμε στα Λουτρά για καφέ, οπότε όποιος επιθυμεί ας έχει και μαγιό/πετσέτα για ένα χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο...

Αρχηγός: Χρήστος Τζώτζης 698 017 3410



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.