Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη νίκη επί της ΑΓΕ Πιερίας ο ΦΟΑ στο παγωμένο ΔΑΚ Αριδαίας (βίντεο&φωτο)




ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 95-61

Σε ένα παγωμένο ΔΑΚ Αριδαίας, το οποίο συναντάμε τακτικά τα τελευταία χρόνια τον χειμώνα, έγινε χθες η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ανάμεσα στο ΦΟΑ και την ΑΓΕ Πιερίας.

Οι "κιτρινόμαυροι" έβαλαν από νωρίς τις βάσεις της επικράτησής τους. Πήραν γρήγορα το προβάδισμα, εκμεταλλεύτηκαν τις περισσότερες λύσεις που είχαν σε περιφέρεια/ρακέτα και εκμεταλλευόμενοι την καλή ψυχολογία που είχαν μέχρι το τέλος, κατάφεραν να διατηρήσουν το πάνω χέρι και να επιστρέψουν στις νίκες.

Παρ'όλα αυτά οι παίκτες του Χρυσανθόπουλου δεν παράτησαν σε κανέναν σημείο το παιχνίδι και με μεγάλη ευστοχία στο πρώτο ημίχρονο έξω από τα 6,75 πάλευαν να μείνουν κοντά στο σκορ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΦΟΑ να προηγείται με 48-33.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο τρίτο δεκάλεπτο και κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα το τελευταίο δεκάλεπτο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Τζάτσης, που σταμάτησε στους 21 (5 τρίποντα), ενώ πολύ καλός ήταν και ο Στρέπκος με 15 πόντους. Από πλευράς ΑΓΕΠ πρώτος σκόρερ ήταν ο Τσολακίδης με 21 πόντους (3 τρίποντα), ενώ πολύ καλός ήταν και ο Κελαδίτης με 14 πόντους (3 τρίποντα).

Καλοί ήταν οι διαιτητές της αναμέτρησης Ντόγκας και Τζήμος.

Τη χθεσινή νίκη οι παίκτες του ΦΟΑ την αφιερώνουν στον συμπαίκτη τους Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος φεύγει για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στον κόσμο και στις ομάδες, πέρα από το κρύο, ο αγωνιστικός χώρος, ο οποίος είχε μετατραπεί σε μια μεγάλη "αποθήκη" από υπεύθυνους του Δήμου Αλμωπίας (όπως μας ενημέρωσαν). Τα διάφορα αντικείμενα που μεταφέρθηκαν από τις αποθήκες στον αγωνιστικό χώρο σε μέρα αγώνα, θα μπορούσαν να ρισκάρουν τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.
Την επόμενη αγωνιστική (21/1) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του ΓΑΣ Έδεσσας, ενώ η ΑΓΕΠ υποδέχεται τον ΑΟΚ Βέροιας.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(27-18), 2ο(48-33), 3ο(75-52), 4ο(95-61)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Τόπκας, Κανονίδης Ι., Τοπαλίδης 12, Αργυρός 2, Μπεγλόπουλος 11(1), Παπαβραάμ 12(1), Αβραμίδης 12(2), Αμανίδης, Μακρόπουλος 10, Στρέπκος 15, Τζάτσης 21(5).

ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ (Χρυσανθόπουλος): Στεφανίδης, Γιαμούζης 12(3), Τσολακίδης 21(3), Καρατόλιος 7(1), Κοίλιας, Αδαμόπουλος, Ξαφένιας, Δερμίσης, Κελαδίτης 14(3), Δάμαλης 5, Γαβαλάς 2, Μάτσελος.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις 2 ομάδες για τις συνθήκες που έγινε ο αγώνας. Τραγικό όντως το σκηνικό στο γήπεδο, ήταν σε άθλια κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΑΠΛΩΣΑΝ ΕΚΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.