Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H "ανάλατη" Πέλλα του 2017 των 4 βουλευτών και ενός υπουργού (βίντεο)




"Όχι άλλο κάρβουνο"... τώρα ρίξτε αλάτι. Δείτε το βίντεο με την κατάσταση του οδικού δικτύου σήμερα το πρωί (τα συμπεράσματα δικά σας): 


Βίντεο: TASOSADAMO


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

28 comments:

  1. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ TASOADAMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή στην Πέλλα υπάρχει γενικά υψηλή πίεση προς τους αιρετούς εκπροσώπους μας, ο γιατρός συνέστησε αποφυγή του αλατιού πάση θυσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χίλια Μπράβο "TASOSADAMO".
    Με πέντε (6) λέξεις στο κείμενό σου αποτυπώνεις όλη την αλήθεια, αφήνοντας γυμνούς στο κρύο τους αιρετούς των σαλονιών και των στρογγυλών τραπεζιών που επαίρονται ότι άνοιξαν τους δρόμους και έκλεισαν τα σχολεία.
    Όσο για τον τίτλο "δίνω ρέστα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είναι το αλάτι οεο.........για δελτία τύπου είστε μάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Αηδονά που βρίσκεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε παιδιά, το είδαμε και αυτό. Ο Γιάννου στον Δήμο του δεν βλέπει τα χάλια του και έκανε like στην παραπάνω ανάρτηση επειδή αφορά την Αηδονά. Τέτοιος ξεπεσμός δεν έχει τέλος. Όμως αυτοί ήμαστε αυτοί μας πρέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κύριος με τα πούρα; Όλα καλά ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mμπραβο παλικαρε για το βίντεο ,,όσο για το αλάτι που ζητάς θα στο φέρουν αδερφέ προεκλογικά σε συσκευασία οικιακής χρήσης για το σπίτι..Ποιος δήμαρχος ποιος περιφερειαρχης,, όλα λαμογια και κουπουκια είναι,, δεν λειτουργεί τίποτα κανένας σχεδιασμός καμιά ετοιμότητα κανένας μάχιμος ..είναι να μην γίνει κάτι αλλιώς έτσι και γίνει ο Θεός βοηθός..Εδω δεν μπορούν να κάνουν τα απλά για την πολύ και τα χωριά μας τα απλά θες και επέμβαση σε καιρικά φαινόμενα άντε μην αρχίσω να βρίζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η προπαγάνδα κάποιον γίνεται όλο και πιο γελοία. Τι λέει η λογική(όχιτου αδάμου). Καθαρίζουμε αρχικά τους κεντρικούς δρόμους, ειδικά αυτούς που εξυπηρετούν Νοσοκομεία βασικά, υπηρεσίες , αλλά και τους πολυσύχναστους δρόμους. Καλώς ή κακός ο Δήμος έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό υπαλλήλων που μπορούν και χειρίζονται τέτοιου είδους μηχανήματα , μακάρι να είχε 50 χειριστές με 50 οχήματα και άλλους 80 βοηθούς. Με αυτούς που έχει τα πήγε περίφημα. Σε σύγκριση με άλλους μεγαλύτερους δήμους , αν ψαχτείτε λίγο και σκεφτείτε χωρίς ΚΟΜΠΛΕΞ τότε ίσως καταλάβετε .
    Μπράβο στα παιδιά που δούλευαν με αυτές τις συνθήκες , για να έχουν κάποιοι να ειρωνεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπερδεύεσαι προπαγανδιστή πολιτικάντη. Κανένας δεν καυτηριάζει τους υπαλλήλους των Δήμων και της Περιφέρειας που εργάζονται σκληρά κάτω από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες και μόνο σε αυτούς αξίζουν θερμότατα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Φαίνεται δεν έχεις φύγει από τον Νομό σε βορειότερες χώρες να δεις τι οργάνωση έχουν σε τέτοιες περιστάσεις. Για να μην πας μακριά πάνε στην γειτονική "υποανάπτυκτη" για μας τους νεοέλληνες Βουλγαρία και θα καταλάβεις τι εννοώ ΟΡΓΑΝΩΣΗ για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων. Δικαιολογείσαι μόνο αν είσαι εκλεγμένος ή περιφερόμενος μόνο στο χωριό σου και στα πέριξ χωριά για να εγκρίνεις την οργάνωση αυτή.

      Διαγραφή
    2. Οι Δήμοι ποτέ δεν δούλευαν με τη λογική γιαυτό και ήταν από τις πιο διεφθαρμένες υπηρεσίες. Υποθέτω ότι το βίντεο δεν στρέφετε φυσικά εναντίον των εργαζομένων όπως θέλεις να το παρουσιάζεις αλλά εναντίον του προγραμματισμού της ετοιμότητας του σχεδιασμού της νοοτροπίας και τέλος όπως φαίνεται σε αυτά που λες αν δεν είστε ικανοί εξαιτίας των ελλείψεων να κάνετε το καθήκον σας να παραιτηθείτε να έρθουν ικανότεροι.

      Διαγραφή
  10. Εδώ ο Aντιδήμαρχος Έδεσσας ανακοινώνει με υπερηφάνεια:
    ".....Η πρωτοφανής κακοκαιρία, δεν αιφνιδίασε το Δήμο Έδεσσας, καθώς είχε ληφθεί από αρκετά νωρίς μέριμνα και για προμήθεια αλατιού και για σύμβαση με εργολάβο αποχιονισμού και για συντήρηση των δικών μας μηχανημάτων. Ως εκ τούτου, ο εξαιρετικά σπάνιος παγετός αντιμετωπίστηκε, δεν δημιουργήθηκε αξεπέραστο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου. Ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι, είμαστε επί ποδός συνεχώς, για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Επιμέρους προβλήματα σε δευτερεύουσες οδικές αρτηρίες εντός πόλης ή στα χωριά, υπήρξαν, όχι σε βαθμό όμως απαγορευτικό για την κίνηση των οχημάτων. Σε ότι αφορά την πεζή κίνηση, έγιναν και γίνονται ρίψεις αλατιού σε σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος (δημόσιες υπηρεσίες, ΙΚΑ, τράπεζες πεζοδρόμια κλπ.), ενώ κρατήθηκε ανοικτή η πρόσβαση στο νοσοκομείο, ως συνδρομή του Δήμου στην Περιφέρεια. Η συγκυρία των ακραίων καιρικών συνθηκών, με το τέλος των εορταστικών διακοπών για τα σχολεία, επέβαλλε τη μη λειτουργία, με μοναδικό κριτήριο την ασφάλεια και την υγιεινή των μαθητών. Τα παραπάνω, είμαι υποχρεωμένος να τα αναφέρω, προς αποκατάσταση της αλήθειας...."
    Δηλαδή ο Εκπαιδευτικός, πρώην Καθηγητής και νυν Αντιδήμαρχος είναι χαρούμενος γιατί δεν αιφνιδιάστηκαν και ήταν έτοιμοι ως Δήμος να αντιμετωπίσουν τα πάντα...... Έτσι κατόρθωσαν να κλείσουν για μια ολόκληρη βδομάδα τα Σχολεία.
    Περιφερειάρχη, Δήμαρχοι κρυφτείτε για το θέμα των Σχολείων, ιδιαίτερα όσοι είστε πιο κοντά στον χώρο της Εκπαίδευσης γιατί ο κόσμος έχει κρίση επειδή ακριβώς βρίσκεται σε κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα τρελαθούμε όντως ο Γιάννου ήταν επί ποδός και έστελνε στο φέις μπούκ φωτογραφίες από τον Καταρράκτη βάζοντας τους ειδικούς συμβούλους του να πατάνε λαικ, στη Βεγορίτιδα όλα αποκλεισμένα το ίδιο και στα ορεινά χωριά στην Έδεσσα, και ο δήμαρχος αν είναι δήμαρχος και η ομάδα τους τον μισθουλάκο και ο μήνας έχει 9. Μέχρι και τη θεσσαλονικη πήγαν να συγκρίνουν που χιονίζει στο κέντρο κάθε 20 χρόνια, απίστευτοι στη προπαγάνδα αλλά δεν τον πιστεύει πλέον κανένας. Τώρα κατάλαβα για εξαφανίστηκε ο ΜΠΙΛΛΗ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΕΒΕΝΤΙΑ με κάκαλα!!!! TASOSADAMO
    μην πτοείσαι από τους παρατρεχάμενους αυλικούς και σφογγοκωλάριους, που αραδιάζουν αρνητικά σχόλια (ΜΠΟΎΡΔΕΣ) προς τέρψη των αυτιών των αφεντικών τους.
    Συνέχισε έτσι. Η πλειοψηφία των πολιτών ταυτίζεται πλήρως με τις θέσεις σου.
    ΛΕΛΕΒΩ ΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. είσαι λάθος φίλε μου νην βρίζεις τον Μπιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μονο κοινο που εχει ο μπιλι με τον γιαννου ειναι οτι ειναι και οι δυο βλαχοι. ο γιαννου ομως εναι σπουδαγμενος βοηθος ακτινολογου ενω ο μπιλι δημοτικου και εδω ειναι η μεγαλη διαφορα.

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά είναι βλάχοι και οι δύο, επιφυλάσσομαι για το σπουδαγμένος για τον Γιάννου, θέλει λίγο ψάξιμο στο φάκελλο του όπως και σε όλους στο δημόσιο και δεν υπαινίσσομαι τίποτα, εργαζόταν πραγματικά σαν βοηθός μηχανήματος ακτινολογικού άσχετα αν έκανε μόστρα με ιατρική ποδιά, είναι το κόμπλεξ που δεν θα ξεπεράσει ποτέ. Για τον Μπίλη δεν ξέρω αν έβγαλε δημοτικό πάντως αν ήταν στο δημόσιο θα τον είχαν κάνει προϊστάμενο, δεκάδες παραδείγματα στο Ν. Πέλλας και στην χειρότερη περίπτωση δημοτικό σύμβουλο με όσους απέμειναν από αυτή τη κατάντια στον συνδυασμό του Γιάννου. Για αυτό μην είσαι σίγουρος ποτέ για τίποτα, στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις η ότι θέλουν να σε δηλώσουν και νόμιμα. Ένα είναι σίγουρο ότι αν ήταν ο Μπίλλης δήμαρχος θα ήταν αγαπητός στους δημότες γιατί είναι άκακος και αγαπάει τον συνάνθρωπο του σε αντίθεση με αυτούς.

      Διαγραφή
  14. Σχολια στο φ/β του δημάρχου εδεσσας.
    ----'Επίσης δήμαρχε έχεις την τύχη να μην μένεις στα εργατικά στα λύκεια να κάνεις πατινάζ στον δρόμο τον σχολείου γιατί δεν έχει περάσει κανένα μηχάνημα. Ευχαριστώ αν έκατσες να το διαβάσεις αλλά μην μου πεις και εσύ πάγωσε το αλάτι'
    ----'Εμεις εδω στην Αρνισσα θελουμε να ευχαριστησουμε τον ηλιο που έλιωσε κατα τιπους το χιονι! Ωστόσο οσους κατοίκους ρωτήσα δεν ειδε κανενα εκχιονιστικο! Ευχαριστουμε Δημαρχε! Το πηραμε το μήνυμα!

    no comment apo mena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να βγει επίσημα η κυρία Αντιπεριφερειάρχης και να μας ενημερώσει τι ακριβώς έκαναν οι υπηρεσίες της όλο τον χρόνο και παρουσιάστηκαν το λιγότερο ανέτοιμες -για να μην πω τίποτα βαρύτερο- την περίοδο που χρειαζόταν να επέμβουν. Με στοιχεία και ονόματα. Όχι θεωρίες και λόγια. Γιατί όσο και να χρυσώνει το χάπι, τα έκανε θάλασσα στο κεντρικό οδικό δίκτυο. Και αν θέλει να είναι επικεφαλής του νομού, να είναι μπροστά και να μην κρύβεται. Άλλωστε, δεν την ψήφισε κανείς, την τοποθέτησαν. Και ως εκ τούτου οφείλει να ασκεί τα καθήκοντά της χωρίς συναισθηματισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ εσύ στο δήμο σου δεν έχεις τοποθετημένους, να τους ψάξουμε πόσους ειδικούς συμβούλους έχεις και πόσους συγγενείς έξω από την πόρτα του γραφείου σου, εδώ εσύ σε έναν πεζόδρομο τα έκανες λίμπα , για πες μα για τους συνεργάτες σου πήραν τα φτυάρια???, ζητάς ευθύνες από μια όπως λες τοποθετημένη που δεν γνωρίζει την περιοχή εσύ που είσαι χρόνια σςλφι έβγαζες. άντε κρύψου

      Διαγραφή
  16. φιλε διαλημενες μηχανες περιφερεια και δημοι. τι ψαχνεις. τα κομματοσκυλα παντα διπλα σε δημαρχους νομαρχες περιφερειαρχες. τους παιζουν τους εκλεγμενους στα δαχτυλα. τους στελνουν για φωτογραφιες η τους θαβουν να μην φαινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ -ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!- ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ (ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ) ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ!!! ΑΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ....ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ -ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!- ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΙΘΑΝΑ" ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ Η' ΠΗΓΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, ΟΠΟΤΕ.......(TASOSADAMO)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι εγινε ρε παιδια και σεις αντιπολιτευση στον σταμκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γραφει ασταματητα εναντιον του Δημαρχου Πελλας ο δασκαλακος
    βριζει και κατηγορει ασυστολα στις παρεες του
    καταστρωνει σχεδια παρεα με τον Ντεληγιαννιδη
    θελει να γινει χαλιφης στην θεση του χαλιφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καταλάβαμε μεχρι και εμείς που δεν ζούμε γιαννιτσα.Ο δάσκαλος -ηταν λεβεντιά-κάποτε για τον σταμκο.δεν ήξερε τι τον περιμένει;αυτός δεν χρωστάει καλο-σε κανέναν!!!!!!!αν δωσει θελει να παρει αν και έδιωξε κοσμο δεν εφερε στον Σταμκο όλοι οι βαμβινικοι εξαιτίας του δασκαλακου έφτυσαν τον σταμκο και αυτός λεει οτι τον βοήθησε και τωρα τον πολεμάει.να άκουγε ο σταμκος τα λέγαμε αλλα αυτός άκουγε άλλες και άλλους ας λουστεί τωρα το δασκαλακο που θα του γινει εφιάλτης γτ ξέρει να το κανει και καλα.

      Διαγραφή
    2. Το να κάνεις κριτική με επιχειρηματα στον δήμαρχο για σένα είναι προδοσία . Δεν θέλουμε στην Πέλλα πολίτες αυλοκόλακες και γλυφτες , αλλά αδεσμευτους και σκεπτόμενους.

      Διαγραφή
    3. Ο ΗΛΙΑΣ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ
      Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΥΧΑΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
      ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΑΥΤΟΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
  20. μην γραφετε βλακειες για τον Ηλια αυτος ηταν παντα η κινητηριος δυναμη του Σταμκου
    δεν τον εκανε τιποτε ο Δημαρχος για να μην τον καψει στα ματια του κοσμου
    ειναι αποδασισμενο πως μολις ο Σταμκος γινει Αντιπριφερειαρχης ο Ηλιας θα ειναι ο επομενος Δημρχος
    και τοτε θα κλεισουν πολλα στοματα που τωρα μιλανε πολυ. Επιτελους ο Δημος θα αποκτησει εναν Δημρχο με οραμα και κοτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.