Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κουνήθηκε" η Αριδαία και η Έδεσσα




Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε (πριν από λίγο) στις 08:40 τo πρωί της Κυριακής, βόρεια της Έδεσσας, σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 36 χιλιόμετρα βόρεια της Έδεσσας (περιοχή Προμάχων) και έγινε αισθητός στην Αλμωπία και στην Έδεσσα ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΤΟΥΣ ...ΑΞΟΝΙΚΟΥΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσο πολυ σε τσουζει που οι πολιτες της πελλας θα εχουν αξονικους ;;; ξυδι και πολλα μπραβο στην κυβερνηση

      Διαγραφή
    2. ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!...ΤΟΣΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ!!!!ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ???? ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΩΡΕ????ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΥ!)ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!....ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ -ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ "ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ"(ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!)- ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ...ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή
    3. Μπραβο εξυπνε των 3.12 μ.μ. !!!Μπραβο στην προοδευτικη Κυβερνηση που μας εξασφαλισε Αξονικους Τομογραφους ,το 2017 που θεωρηται παρωχημενη τεχνολογια! το 3017, αν συνεχισει παλι ο Συριζα θα εξασφαλισουμε Μαγνητικη τομογραφια! γνωριζεις ποση ακτινοβολια δεχεσαι με την Αξονικη;Ποιος θα την χρησιμοποιει; θα πληρωνουμε σαν μ@λ@κες στους ιδιωτες να κανουμε Μαγνητικη ,για να πανυγηριζουν οι τυχοδιωκτες βουλευτες για το επιτευγμα τους στην δημοσια Υγεια!

      Διαγραφή
  2. ο πρώτος ντιπ για ντιπ μ@@@κας δεν γιατρεύετε με τίποτα με τέτοιους κανει συλλογή ο σωρρας, όσο για τον δεύτερο τι να τους κάνεις τους αξονικούς χωρίς γιατρούς νοσηλευτές φάρμακα και ασθενοφόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ Μ@@@ΚΕΣ(ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΝΤΙΠ)...ΠΑΝΤΩΣ "ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΓΙΝΑΜΕ..."

      Διαγραφή
    2. 4.49 ...ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ...Η ΑΞΟΝΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ!!!...ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ,, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ "ΜΙΚΡΟ" ΕΓΚΕΦΑΛΟ..."ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ!!!"

      Διαγραφή
    3. το ότι απάντησες 2 φορές δείχνει ότι έχεις διαταραγμένη προσωπικότητα σε 15 λεπτά δυο απαντήσεις ( έχεις την ίδια i

      Διαγραφή
  3. σήμερα έγινε άγρια επίθεση από αδέσποτο σε παιδί στην Αριδαία.Γνωρίζει κανείς κάτι? είναι πρωτο θέμα στο πεζόδρομο.(συγνώμη για το άσχετο του θέματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.