Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Παππάς από τα Γιαννιτσά: «Η χώρα μας θα επιστρέψει στην βιώσιμη ανάπτυξη…» (βίντεο)


Τα Γιαννιτσά επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Απριλίου, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στο Ν. Πέλλας. 

Ο Νίκος Παππάς, στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, πραγματοποίησε πολιτική ομιλία, στην οποία αναφέρθηκε στα έργα αλλά και στις προτεραιότητες της κυβέρνησής του, τονίζοντας με έμφαση ότι «η χώρα μας θα επιστρέψει στην βιώσιμη ανάπτυξη», προσθέτοντας όμως ότι «για αυτό χρειάζεται μια σταθερή, μακροχρόνια αριστερή κυβέρνηση».

Ο κ. Παππάς, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Τώρα που κλείσαμε την αξιολόγηση, τώρα που ανοίγει ο δρόμος χωρίς άλλα μέρα λιτότητας, πρέπει να ξανασκεφτούμε για την πατρίδα μας με όρους οραματικούς, όχι με όρους για την επόμενη μέρα ή τον επόμενο μήνα, γιατί έχουμε αυτή την δυνατότητα. Η Ελλάδα έχει έναν ανεκτίμητο πλούτο, με αναντικατάστατη γεωπολιτική θέση, με καλό κλίμα και προϊόντα. Η χώρα μας μπορεί να αναπτύξει ικανά, σύγχρονα δίκτυα υποδομών, μεταφορών, τηλεποικοινωνιών και να παίξει αξιόπιστα τον ρόλο του παγκόσμιου κόμβου εμπορίου και να επιστρέψει στην βιώσιμη ανάπτυξη» και πρόσθεσε: 

«Για να την εγγυηθούμε αυτή την διακυβέρνηση όμως, χρειαζόμαστε ένα μεγάλο και ισχυρό κόμμα, που τώρα έχει το χρόνο για μια ακόμη φορά να ανοιχθεί στους πολίτες, που το στηρίξανε, το ψηφίσανε και το ξαναψηφίσανε. Με βασικό κορμό το μεγάλο και ισχυρό κόμμα να συγκροτήσουμε την αριστερή προοδευτική παράταξη στην Ελλάδα που θα εγγυηθεί ότι θα τη βγάλει από το τέλμα της μεγάλης κρίσης. Είναι ένα χρέος που το έχουμε συλλογικά, είναι μια ευθύνη την οποία η ηγεσία μας την έχει συνειδητοποιήσει απολύτως και προσωπικά πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε ώστε η ταλαιπωρημένη πατρίδα μας να ζήσει καλύτερα χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μιλώντας για την δημοσιονομική πορεία της χώρας έδωσε την είδηση από τα Γιαννιτσά ότι αύριο η χώρα μας θα εκπλήξει καθώς θα ανακοινωθεί πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από 3%, όταν ο στόχος ήταν 0,5%.

Στην πολιτική εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Πέτρος Γάγκλιου και οι βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης οι οποίοι αναφέρθηκαν στα μεγάλα ανοιχτά ζητήματα του Νομού μας, όπως το οδικό δίκτυο και οι παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, το επιχειρηματικό πάρκο στην Σκύδρα, το Φράγμα του Αλμωπαίου (Καλής), η προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη μέσω Γιαννιτσών, τις Οργανώσεις Παραγωγών, τον ενιαίο φορέα διαχείρισης και ανάδειξης του ορεινού όγκου κ.λ.π.

Λίγο πριν την ομιλία του, ο κ. Παππάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο στο γραφείο του, όπου είχε συνάντηση μαζί του και συζήτησαν για θέματα ψηφιακής πολιτικής. Ο κ. Στάμκος -και με την ιδιότητά του ως μέλος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ- παρέδωσε στον κ. Υπουργό φάκελο με τα θέματα της αρμοδιότητάς του που αφορούν στο δήμο Πέλλας αλλά και στην ΚΕΔΕ. 

Να σημειωθεί τέλος ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο διοικητής και ο αν. διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστος Σμίας και Αλ. Βουδρισλής αντίστοιχα, οι αντιδήμαρχοι Πέλλας Ανδρέας Καραφυλλιάς και Παναγιώτης Κερασόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Απόστολος Φάκκας κ.α. 

Την Παρασκευή 21-4-2017 και ώρα 11:00, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής –Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππάς θα εγκαινιάσει  στον Αρχάγγελο Πέλλας το ευρυζωνικό δίκτυο του Νομού Πέλλας, το οποίο υλοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές Λευκές Περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας και Υπηρεσίες Εκμετάλλευσης – Αξιοποίησης των Υποδομών».  

Δείτε μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη - ομιλία του Νίκου Παπά στα Γιαννιτσά: 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Τώρα που κλεισαμε την αξιολόγηση.
    Δηλαδή νέα μετρα, μνημόνιο, κτλ.
    Αποό αυτα που δεν θα πέρνατε, η που θα σκίζατε.
    Εύγε μ....... Έλληνα που κάθεσαι και τα ακούς και ακόμη γελάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθεια να.....κρύψετε το πλάνο με τη....λαοθάλασσα, αλλά δεν γεμίζετε ταξί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε θα εκπλαγεις αλλα το πολιτιστικο κεντρο ηταν καταμεστο.

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια λέει ο φίλος!!Σαν τις αλήθειες που λέει και ο Τσίπρας...

      Διαγραφή
  3. ΡΕΕΕΕ!!! Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!....ΤΟ "ΔΕΙΧΝΕΙ" ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE: ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ..."ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΠΑ ΠΑΠΠΑ...Γ--Ω ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!ΒΡΕ ΑΙΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ "ΣΑΣ", ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ "ΚΥΝΗΓΙ" ΑΚΟΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Εδώ δεν υφίσταται κράτος σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Αντ' αυτού υπάρχει μια χαλαρή ιεραρχία ατομιστών πολιτικών, μερικοί από τους οποίους είναι χειρότεροι από άλλους, που είναι τόσο απασχολημένοι με τον προσωπικό τους αγώνα για εξουσία, ώστε δεν έχουν τον χρόνο να αναπτύξουν οικονομική πολιτική, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι είχαν την ικανότητα....Εν τω μεταξύ αι λαϊκαί μάζαι περνούν μιαν αθλίαν ζωή. Οι κερδίζοντες είναι σχετικώς ολίγοι τον αριθμόν και ο συνολικός πλούτος των, περιερχόμενος εις τό σύνολον του πληθυσμού θα έπέφερεν ελάχιστην βελτίωσιν των γενικών συνθηκών διαβιώ­σεως. Αλλ' ο πολυτελής τρόπος ζωής των εν μέσω της πτώχειας συντείνει εις το να εξοργίζη τας μάζας και να υπογραμμίζη την δυστυχίαν των πτωχών...Οι άνθρωποι έχουν παραλύσει από την αβεβαιότητα και τον φόβο, οι επιχειρηματίαι δεν επενδύουν, οι καταστηματάρχαι δεν αποθηκεύουν προμήθειες...." ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΩΛ ΠΟΡΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(1947)...ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στις φώτο διακρίνονται μέσα στην λαοθάλασσα πάνω απο 15 αστυνομικοί με πολιτικά άρα από τους 50 -15 ούτε ταξί δεν γεμίζετε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μαζεύατε και σεις οι δεξιοί τόσο κόσμο μέχρι και στο CNN σας κόβω να το στέλνατε.

      Διαγραφή
    2. Χα ,χα δηλαδή αυτοί είναι οι αριστεροί;

      Διαγραφή
  6. Μπράβο ρε Νίκο , αντέχεις ακόμα , σε βγάζω το καπέλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο "ΔΕΞΙΟΣ" ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ-ΣΗΦΑΚΗ- ΑΝΑΣΑ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ 13Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟ"ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ. ΣΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜ-ΤΟ ΠΕΛΛΑΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ.

      Διαγραφή
  8. θλιβομαι για εσας που το χειροκροτουσατε!
    προφανως ειστε και σεις κρατικοδιαιτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πράγματι είχε πολύ κόσμο. Το γέμισε πάλι η Τζάκρη το πνευματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.