Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Σπύρος Σταματιάδης & ο Υπερίων Αλμωπίας στο Ποντιακό Κύπελλο της ΑΕΚ




Στο Ποντιακό Κύπελλο Δυναμικού Τριάθλου θα συμμετέχει o διακεκριμένος αθλητής της Άρσης Βαρών με καταγωγή από την Αριδαία Σπύρος Σταματιάδης, ο οποίος έχει φέρει πολλές επιτυχίες με την Εθνική Ελλάδας. 

Μερικές από αυτές είναι: 
3η θέση στο Ευρωπαϊκό Παίδων, 2η στο Παγκόσμιο Εφήβων, 3η στους Μεσογειακούς, 4η στο Ευρωπαϊκό Ανδρών, 5η στο Παγκόσμιο Ανδρών, πρώτος στο πρωτάθλημα χωρών της Ε.Ε τα έτη 2001,2002,2003,2004. 

Επίσης είναι επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας της Άρσης Βαρών. Μαζί του θα συμμετέχει και ο Μανώλης Γολσουζίδης από το σωματείο του, τον Υπερίων Αλμωπίας  που είναι ένα από τα πολλά σωματεία που στηρίζουν το Ποντιακό Κύπελλο.
Στη μνήμη των 353.000 γενοκτονημένων Ελλήνων του Πόντου θα είναι αφιερωμένο το 1ο Ποντιακό Κύπελλο Δυναμικού Τριάθλου που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ) στις 13 και 14 Μαΐου 2017.

Στη διοργάνωση θα βραβευτούν προπονητές και αθλητές, η Ελληνική Ομοσπονδία Δυναμικού Τριάθλου καθώς και ποντιακά σωματεία που μπήκαν στον αγώνα για τη δημιουργία της «Αγια-Σοφιάς». Αξίζει να σημειωθεί πως τα έπαθλα και τα μετάλλια θα φέρουν τον μονοκέφαλο αετό του Πόντου.

Τη χρηματοδότηση της εκδήλωσης καλύπτει εξ ολοκλήρου ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης. Η συμμετοχή των αθλητών είναι δωρεάν και η είσοδος των θεατών ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες αλλά και τον τρόπο της διεξαγωγής τους, οι προπονητές των σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Δυναμικού Τριάθλου οφείλουν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης Ντόπινγκ ή του WADA (World Anti-Doping Agency).

Τέλος, η διοργάνωση διεξάγεται υπό τη Διεθνή Ομοσπονδία International Powerlifting Federation και αποτελεί αγώνα πρόκρισης για το Πρωτάθλημα Δυτικής Ευρώπης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment