Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών & Έδεσσας


Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) που εδρεύουν στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα είναι δημόσια απογευματινά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες μαθητές του νομού μας χωρίς κανένα απολύτως ηλικιακό όριο.

Όσοι ενδιαφερόμενοι κατέχουν δίπλωμα δημοτικού σχολείου ή δεν κατάφεραν στο παρελθόν να ολοκληρώσουν τις γυμνασιακές τους σπουδές δικαιούνται να εγγραφούν σε αυτά και να αποκτήσουν κρατικό δίπλωμα Γυμνασίου, πλήρως ισότιμο με αυτό της τυπικής εκπαίδευσης.

Οι κάτοχοι του διπλώματος μπορούν εν συνεχεία, εφόσον το επιθυμούν, να εγγραφούν και να συνεχίσουν τις σπουδές τους στις δομές της λυκειακής εκπαίδευσης.

Η φοίτηση στα ΣΔΕ διαρκεί δύο χρόνια (18 συνολικά μήνες), είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί ούτε εξετάσεις, ούτε διάβασμα στο σπίτι.

Όλη η εργασία διεκπεραιώνεται εντός του σχολείου. Η μοναδική υποχρέωση των μαθητών είναι η φυσική τους παρουσία στην τάξη.

Τα μαθήματα γίνονται κατά τις απογευματινές ώρες από Οκτώβριο μέχρι Ιούνιο: στα Γιαννιτσά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του σχολείου, οδός Κ. Βάρναλη 1 και στην Έδεσσα στους χώρους του Β’ Γυμνασίου, οδός Εγνατία 89.

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018 συνεχίζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι:

- Από τα Γιαννιτσά μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2382081010 & 6987123475 και
- Από την Έδεσσα, στον αριθμό 6983595814.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. καλά εδώ στην αλμωπιά γιατι δεν υπαρχει τμήμα και πρεπει να παμε στην εδεσσα και τα γιαννιτσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.