Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολλοί οι "μνηστήρες" στο Δήμο Έδεσσας


Στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Έδεσσας

Αναμφίβολα στο Δήμο Έδεσσας σε σχέση με το Δήμο Αλμωπίας  η κατάσταση στα αυτοδιοικητικά δρώμενα είναι περισσότερο περίπλοκη. Οι υποψηφιότητες αναμένεται να είναι, όπως άλλωστε και στην προηγούμενη αναμέτρηση πολλές, γεγονός που πάντοτε ευνοεί τον ισχυρότερο, καθόσον διασπάται το εκλογικό σώμα. Ένα κατακερματισμένο, πίσω από πολλούς μνηστήρες για τον δημαρχιακό θώκο σώμα αποπροσανατολίζεται και οδηγείται να ψηφίσει τελικά αυτόν που θεωρεί ως αναγκαία λύση για να μην βγει ο «χειρότερος». Έτσι οι τελικοί μονομάχοι του δευτέρου γύρου  επαίρονται ότι συγκέντρωσαν 60% ή 40%  ή άλλα παρόμοια ποσοστά.

Ο σημερινός Δήμαρχος Τάκης Γιάννου έχει δεχθεί μεγάλα πλήγματα με την αποχώρηση ικανότατων στελεχών του. Επιπλέον ως αρνητικό γεγονός προσμετράται ότι λίγους μήνες πριν τις τελευταίες εκλογές τρία εκλεκτά στελέχη του απομακρύνθηκαν από κοντά του. Όμως ακόμη και σήμερα, μεταξύ ορισμένων δημοτικών συμβούλων του υπάρχει ψυχρότητα που φτάνει σε σημείο να μην ομιλεί ο ένας στον άλλον και μάλιστα σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Συνεπώς δεν καταφέρνει να συσπειρώσει γύρω του όλα τα στελέχη του και αρκείται να «δουλεύει» είτε μόνος του, είτε με ολιγάριθμη ομάδα.
Επιπλέον η φυσιολογική φθορά που επήλθε σε μια παράταξη με λανθασμένες κινήσεις σε ορισμένα θέματα δεν τον παρουσιάζει πλέον ως το φαβορί της αναμέτρησης. Ακόμη και οι δηλώσεις του ότι θα παραμείνει για δύο 4ετίες και μετά θα αποχωρήσει και η μη σαφής θέση για ορισμό διαδόχου, η εμμονή του δηλαδή να παραμείνει ξανά στο "τιμόνι" δυσαρεστεί μερίδα ψηφοφόρων του. Αυτό ενισχύει και το γεγονός ότι «φλερτάρει» ταυτόχρονα με την ιδέα του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ.

Η ίδια εμμονή για τη διατήρηση της ηγεσίας στην παράταξής του θεωρείται από μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων του Γιάννη Σόντρα ως ένα από τα βασικά αρνητικά του στοιχεία. Η κοινή λογική υπαγορεύει, λόγω μακροχρόνιας πολιτικής κόπωσης στην ηγεσία και των δικαστικών περιπετειών που είχε να αποχωρήσει, ορίζοντας και αυτός διάδοχό του, κάτι όμως που μέχρι σήμερα δεν πράττει. Επιπλέον, το φλερτάρισμα και αυτού με βουλευτικό θώκο, κάτι που φάνηκε με την ανοιχτή υποστήριξη που παρείχε σε συγκεκριμένο υποψήφιο της κεντροαριστεράς που δεν κατάφερε τελικά να εκλεγεί, δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί -όπως και ο Γιάννου- να ισορροπήσει έχοντας το ένα πόδι στην αυτοδιοίκηση και το άλλο στην Βουλή. 
Εύλογα λοιπόν οι πολίτες αναρωτιούνται: Είναι αναντικατάστατοι οι Γιάννου και Σόντρας;

Σε μια εποχή που η πλειοψηφία των πολιτών θεωρεί ως αιτία του κακού που συμβαίνει στη χώρα τη «γενιά» των δύο παραπάνω ανδρών, είναι πολύ δύσκολο, κυρίως για τη νεολαία, να τους εμπιστευτεί και πάλι για το ύψιστο αξίωμα του Δήμου. Ό,τι ήταν να προσφέρουν, να παρουσιάσουν το πρόσφεραν, το παρουσίασαν την εποχή που κατείχαν το αξίωμά τους. Αξιόλογη ή λιγότερο αξιόλογη η προσπάθειά τους ανάλογα με το πώς θα το προσμετρήσει ο  κάθε πολίτης του Δήμου, αλλά μέχρι εκεί ήταν οι «δυνάμεις» τους.

Ο τρίτος στην σειρά Αντώνης Ρυσάφης αν και νεότερος δεν παρουσίασε αντιπολιτευτική φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο, τουλάχιστον στο βαθμό που θα περίμεναν οι νέοι, το πνεύμα και τον παλμό των οποίων όφειλε να μεταφέρει σε αυτό. Η συμμετοχή του στα δρώμενα τοπικής ομάδας δεν επαρκεί για να δηλωθεί ότι εκφράζει το σύνολο της νεολαίας. Βλέποντας ότι Γιάννου και Σόντρας συμπορεύονται στα περισσότερα ζητήματα, όφειλε να υψώσει αυτός φωνή κατακεραυνώνοντας την σύμπλευση αυτή. Με τον τρόπο αυτό θα απεδείκνυε ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί η πλειοψηφία των πολιτών ως το «νέο πουλάρι» που θα αντικαταστήσει τα «γερασμένα» και «κουρασμένα άλογα».

Ο Βασίλης Δημητριάδης επωμίζεται και αυτός την κυβερνητική πολιτική, μιας που κατέβηκε υποστηριζόμενος κυρίως από το ΣΥΡΙΖΑ. Η φωνή του ήταν ισχνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και δεν εκμεταλλεύτηκε τυχόν στήριξη που όφειλαν να του παρέξουν οι δύο τοπικοί βουλευτές για να περάσει τις θέσεις του. Έτσι οι πιθανότητες να εκλεγεί ως Δήμαρχος είναι περιορισμένες.

Τέλος, ο Μιχάλης Φουνταλής, όπως και τόσα χρόνια, έχει τον σταθερό αριθμό ψηφοφόρων του ΚΚΕ και φίλων του και αναμένεται να περιοριστεί σε αυτόν.

Τα ονόματα που παίζουν πλέον για την ηγεσία του Δήμου Έδεσσας είναι δύο: Του Γιάννη Τσεπκεντζή (πρώην δημοτικού συμβούλου του Γιάννη Σόντρα) και της Έφης Ταμβίσκου (ανεξαρτητοποιηθείσας δημοτικής συμβούλου του Τάκη Γιάννου). Τα δύο αυτά πρόσωπα κατά βάσιμες πληροφορίες έχουν ήδη αρχίσει τις διαβουλεύσεις τους και τις συμμαχίες τους για να κατέβουν ως υποψήφιοι Δήμαρχοι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές. 

Η Έφη Ταμβίσκου παρουσιάζεται ως το πρόσωπο που μπορεί να συγκεντρώσει δίπλα της τόσο νέους όσο και μεγαλύτερους οιασδήποτε κομματικής – πολιτικής απόχρωσης, καθόσον στο πρόσωπό της τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση και λόγω της εργασίας της ως Διευθύντριας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Έδεσσας, μεγάλη μερίδα κατοίκων του Δήμου. Η φωνή της στο δημοτικό συμβούλιο θεωρήθηκε ότι ήταν αναγκαία, στη θέση δηλαδή της αντιπολίτευσης. Ακόμη και πριν την ανεξαρτητοποίησή της είχε αρνηθεί να ψηφίσει ζητήματα που έφερε στο Συμβούλιο η παράταξή της παρουσιάζοντας το θάρρος της θέσης, της άποψης, γεγονός που εκλήφθηκε από μεγάλη μερίδα πολιτών ως ενέργειες έμπρακτου θάρρους της γνώμης, μακριά από «προβατικές» συμπεριφορές που είθισται να εμφανίζονται στα μέλη παρατάξεων. 

Ο Γιάννης Τσεπκεντζής προερχόμενος από την κεντροαριστερό χώρο ευελπιστεί να αντικαταστήσει το κενό στο χώρο που κατείχε ο Σόντρας, παίρνοντας μαζί του και καταστηματάρχες που αναγνωρίζουν την μέχρι τώρα προσφορά του στον εμπορικό κόσμο. Ως νέος μπορεί να συσπειρώσει γύρω του νέους σε ηλικία αλλά και παλιούς προσωπικούς του ψηφοφόρους. Αν και έχει απομακρυνθεί καιρό από τους αυτοδιοικητικούς θώκους θεωρείται ότι αυτό δεν μπορεί να εκληφθεί αρνητικό στοιχείο, καθόσον διαθέτει αυξημένη πείρα από τα πόστα που προηγουμένως κατείχε και εύκολα μπορεί να καλύψει το κενό αυτό.

Σκληρή λοιπόν η «μάχη» που αναμένεται να γίνει στο Δήμο Έδεσσας. Συμπράξεις και συσχετισμοί δυνάμεων θα εκδηλώνονται μέχρι την τελευταία μέρα. 
Η υπάρχουσα ισχυρή αυτοδιοικητική "μηχανή" θα είναι ικανή να κρατήσει τα ηνία ή πλέον τα «άλογα» κουράστηκαν και χρειάζεται να αντικατασταθούν από νέα ξεκούραστα; Θα κυριαρχήσει το νέο να φέρει την πολυπόθητη αλλαγή ή για άλλη μια φορά θα παραμείνει το ίδιο στο μέτρο που το γνωρίσαμε; 
Οψόμεθα…
Καλλικράτειος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

33 comments:

  1. Επιτέλους νέο και νεανικό αίμα στην πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ευστοχο και ενημερωμενο αρθρο συγχαρητηρια. Αποτυπωνει την πραγματικοτητα πληρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλλικρατειε πολυ βιαζεσαι. Ερχονται και εκπληξεις. Τα οσα μαλιστα γραφεις περι Ταμβισκου ειναι απλα υπερβολες.Το νοσοκομειο τη χρειαζεται περισσοτερο απο τον Δημο. Οσον αφορα τον Τσεπκετζη εδειξε τη δοξα του στην Τουριστικη. Με σπλα λογια κσι οι δυο νεοι ειναι για κλσματα. Ωστοσο η ζωη επιφυλασσει πσντα εκπληξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΩΤΗΣΗ για όλους από την μια μεριά ο Γιαννάκης και από την άλλη ο μπιλης πόσο της εκατό θα πάρει ο μπιλης ο γνωστός μπιλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους να φύγει ο βλάχος να ησυχάσουμε έχει δίκιο ο αρθρογράφος τα άλογα κουράστηκαν και το σανό τελείωσε.....παμε για αλλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που να αφήσουν την καρέκλα οι δεινόσαυροι της πολιτικής. Μήπως δούλεψαν στη ζωή τους. Έκαναν μαγαζάκι τους τους δήμους. Τα παραδείγματα πολλά. Κατέστρεψαν παιδιά εγγόνια δισέγγονα όλους εμάς του νέους. Ούτε το σάλιο μου δεν τους χαραμίζω, όχι να τους ψηφίσω. Βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλλικράτειε, δικαίωμα σου να θέλεις να προβάλλεις την Ταμβίσκου, αλλά το να θέλεις να μας πεις και τι πιστεύουν οι νέοι... σαν πολύ πάει. Τι είσαι? Η σφυγμομέτρηση των νέων? Όσο για την κολλητή σου, εάν της είχε δώσει ο Βλάχος την ΔΗΚΕΔΕ, ακόμα δίπλα του θα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακολουθω τα τεκτανομενα απο καιρο και την ισορροπια με την οποια γραφονται μερικα πραγματα στην εφημεριδα.Διαφωνω με τον χαρακτηρισμο κολλητος κλπ διοτι αλλοιμονο αν κατι τετοιο προκυπτει απο την αναφορα σε προσωπα που μπορει να εχουν μια απηχηση στον κοσμο
      Ειναι γελοιο. Βγαζεις τα συμπερασματα σου 5.06 εσυ δικαιωμα σου.Αρχικα εξαρταται και τι εννοεις νεολαια.Γιατι οι νεοι ξερουν και αναγνωριζουν και δεν ειναι πλεον πειθηνια οργανα κομματικων συνελευσεων και "γραφειων ταξιδιωτικων" του νυν δημαρχου.Οσο για την Ταμβισκου περιμενω και θα βγαλω συμπερασματα δεν την γνωριζω πολυ καλα ουτε ειναι "κολλητη" μου αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και λυπαμαι που θα κακοκαρδισω μερικους δεν εχω τετοιο σκοπο.Για την δηκηδε δικαιωμα της ηταν να ζηταει τουλαχιστον αυτη φαινεται οτι δεν ειχε αναγκη να προβληθει ουτε να πληρωνεται σαν ανεργη.Οσο για το διπλα στο δημαρχο, αν ηθελε η ιδια να ειναι ακομα εκει θα ηταν. Καλυτερα που εφυγε. Αποψη μου.ΧΡ.ΖΙΡ.(προς αποφυγη παρεξηγησης επειδη απευθυνεσαι στον γραφωντα δεν ειμαι ο γραφων, ουτε απαντω εκ μερους της εφημεριδας)

      Διαγραφή
  8. Μακαρι να βγουν νεοι ανθρωποι που αγαπανε τον τοπο τους και με την φρεσκαδα τους να δουμε την ομορφη πολη μας να ξαναζωντανευει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλλικράτη ταραξες τα στασιμα νερά. Έκανες θόρυβο και ξύπνησες τους εδεσσαιους. Σσσσσσσσσσ αστους να συνεχίσουν τον ύπνο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν τα ξέρεις καλά φίλε. Ο Γιαννου θα κατέβει με τον Σοντρα. Δεν αφήνουν το δημαρχιλικη. Θα το δεις. Ίσως βάλουν μπροστά τον Ρουμελιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΚΗ ΝΟΥΣΥΚΥΡΟΥ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΣΟΤΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγνώμη τον Τσεπκετζη για αστέρι τον έχετε ? Με το μηχανάκι το μονο που θα τον νοιαζει είναι να πουλάει φλογέρες . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει μεγάλη διάφορα αυτός πουλάει φλογέρες εσύ τις ...τρως

      Διαγραφή
  13. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΣΤΑΥΡΙΑ Η ΕΔΕΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΤΗΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ;
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ:
    Ο ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ , ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΝΕΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ....................
    Η ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε αφού όλοι τους είναι... πες μας το ονοματάκι σου ρε γίγαντα, να σε ψηφίσουμε ΕΣΕΝΑ, ανώνυμο τζιμάνι του πληκτρολογίου

      Διαγραφή
    2. Από σχολιαστές και ειδικά ανώνυμους έχουμε χορτάσει. Βγες μπροστά συμμετείχε και άσε την κριτική μόνο. Έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα δεν υπάρχει άλλος τρόπος

      Διαγραφή
    3. Η΄ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η΄ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ.
      ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ Η΄ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Η΄ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΝΟΜΩΝ
      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΔΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ

      Διαγραφή
    4. Οι σοβαροι δεν ασχολουνται!! Αν ολοι κρινουν αλλα μπροστσ δεν βγαινουν για να μην βρεξουν τον κ..ο τους η να μην εκτεθουν τοτε δεν μπορουν και να εχουν απαιτησεις..παιρνουν τα βοδενα παραμασχαλα και πορευονται γκρινιαζοντας και μεμψιμερωντας..το σκοταδι τρωει τους πολιτικαντηδες και μονο αυτους..ο κοσμος εχει ενστικτο και κριτηριο επιλογης.Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα υπαρχει προοπτικη σε αυτη την πολη αρκει να μεινουν μακρια τα βαμπιρ της πολιτικης, Ολοι αποδεικνυουν τι αξιζουν.Εδω στην πολη . Οχι μονο λογια!

      Διαγραφή
  14. Γιαννη μη μασας!προχωρα και εμεις θα ειμαστε διπλα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TSOTSOS MOTSOS GIANNOU SONTRAS ROYMELIOTIS MPAMPINIOTIS KRIMA KRIMA STIN EDESSA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο επόμενος Δήμαρχος πρέπει να είναι ελεύτερος επαγγελματιας ,φτάνει με τους υπάλληλους που έχουν ρημάξει την χώρα -τόπο .Αυτοί τολμάνε, τους αναγκάζει η φύση της δουλειάς τους ,αυτοί θα κάνουν δουλειά ,οι άλλοι κάνουν πολιτική (Σίλβιο Μπερλουσκόνι-Ντόναλντ Τραμπ )ο κόσμος έχει αλλάξει εμείς τι κάνουμε ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, αλλά να έχει και κανένα επαγγελματικό ένσημο.

      Διαγραφή
  17. Ρε μαγκες,
    Α) Ο Γιαννακης με τον Σιωνη και το φερέφωνο της Τζάκρη πολυ κολλητιλικι. Περιεργο να δουμε 2 συνδιασμους Συριζα στον Δημο;
    Β) Ο Βλαχος πρεπει να εξαφανιστεί απο τον Δημο αλλα τι να σας κανω που τον αγαπατε εκει στα Βοδενα.
    Γ) η Εφη μηπως παρει Τσιβογλου και μερικους-ες ακομα του Βλαχου μαζι της;
    Δ) Μονο κάποιος που το ονομα του αρχίζει απο Α θα κανει καλο στον Δημο

    Πυθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α.. Όπως Αντώνης να πούμε..

      Διαγραφή
    2. Ο Αντώνης είναι καμμενο χαρτι ,κανενας ποιο νεος πιο δραστηριος που ειναι μεσα στα πραγματα ,γιατι αλλιως χαθηκαμε,,,,,στις επομενες εκλογες ο Αντωνης η Εφη και Χρηστος θα ειναι ολοι μαζι ,,,αυτοι δεν το γνωριζουν ,,,,θα ειναι η μονη λυση γι αυτους .

      Διαγραφή
  18. αν σας απασχολούσαν τόσο έντονα τα προβλήματα της πόλης, και όχι μόνο, όσο αυτό το άρθεο που έχει τόσα σχόλια, ίσως να άλλαζε η ελλάδα.
    μέχρι τότε καφαδάκι στην πλατεια, με μόστρα παράνομα το αυτοκινητακι για να το βλέπουν οι χαζογκόμμενες, φραπεδάκι, εσπρεσάκι, και έχει ο θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΚΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΛΟΓΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΝΤΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ

      Διαγραφή
  20. Οσο καλος και να ητανε εχει χασει καθε εκτιμηση απο τον κοσμο με τις εμμονες του να ειναι στην επικαιροτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.