Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: "Δωρεάν λασποθεραπεία για όλους!!!"


Μια λάσπη που μόνο κακό δεν σου κάνει...

Μια πρωτότυπη μέθοδο για λασποθεραπεία -και μάλιστα δωρεάν- στην Αριδαία, παρουσιάζει αναγνώστης μας από την περιοχή. Η μέθοδος, σύμφωνα με τον ίδιο, "περιλαμβάνει λούσιμο με λάσπη, peeling και απίστευτη χαλάρωση. Δεν έχεις παρά να περπατήσεις στους δρόμους της Αριδαίας και τα διερχόμενα αυτοκίνητα θα απλώσουν στο σώμα σου ειδική λάσπη, η οποία συνήθως προέρχεται από ποτάμια της περιοχής και είναι πλούσια σε... μέταλλα, βιταμίνες και διάφορα άλλα ιαματικά συστατικά!!!"
Και ο αναγνώστης μας από την Αριδαία συνεχίζει: "Κάθε συνεδρία λασποθεραπείας διαρκεί συνολικά όσο και η βόλτα σου στους δρόμους της πόλης μας... Θα δεις μοναδικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας φορά, ενώ μπορείς να την επαναλάβεις 2 φορές τη μέρα, μια όταν πηγαίνεις από το σπίτι στη δουλειά σου, τον καφέ σου ή τα ψώνια σου και μια στην επιστροφή προς το σπίτι σου για πιο μόνιμα αποτελέσματα....

Και όλα αυτά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !! Μια μικρή βόλτα θα σας πείσει και θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!"


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ε ναι ρε αχάριστοι αριδαιωτες και καρατζοβιτες.
    Άλλοι πληρώνουν γι αυτό το πράμα ,και εσάς σας το προσφέρουν δωρεάν.
    Αλλά εκεί γκρίνια στην γκρίνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φάτε σκατά, πιειτε σκατά.
    Λουστειτε με λάσπες.
    Κερναει ο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλα οποιος προλαβει γιατι ο δημαρχος ειπε σε μια βδομαδα ολα θα τελιωσουν και θα ειναι και καλυτερα απο πριν. Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις, μη πατάτε λαικ, ο δήμαρχος τα βλεπει. ένας άλλος δήμαρχος, ξερουν ολοι για ποιον λεω, βαζει τα τσιρακια του και παιρνουν τηλεφωνο και τους μαλώνουν. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα γεια σας δημαρχαρες του φεις μπουκ, που συναγωνιζεστε μονο σ αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπήρχε ποιο πρόσφατη ανάρτηση για αυτό και το βαζω εδώ, ελπίζω να διαβαστεί και να δημοσιευτεί.
    Σήμερα το πρωί καθώς έφευγα απο Αριδαία, δυο οχήματα ηταν ακινητοποιημένα στο πρώην super market βασιλαγα.
    Και τα δυο είχαν πέσει στην γούρνα απο τα έργα του δημάρχου και είχαν σκασει οι ρόδες τους και στρβωσει οι ζάντες τούς. Μπορείτε να ρωτησετε και τον μπουρναζη που είχε παει εκεί για να τα διορθώσει.
    Το ενα αυτοκίνητο μάλιστα είχε σπάσει και τις δυο ρόδες τού, πέφτοντας στην γούρνα του αποχετευτικού.
    Σε εκείνο το σημείο πλησίον οικίας Τσομπανίδη, θα θρηνησουμε θύματα.
    Όσοι φεύγουν απο Αριδαία και γνωρίζουν περνάνε στο αντίθετο ρεύμα για να μην πέσουν μέσα,με κίνδυνο να προκληθεί κάποιο δυστύχημα απο μετωπική.
    Αν αποφύγεις την μετωπική και πεσεις μέσα οι συνέπειες για το όχημα σου είναι καταστροφικές.
    Τις είδα με τα ματια μου.
    Το οξύμωρο είναι οτι αφού έγινε το ατύχημα και ήρθε η αστυνομία και λίγο μετα η οδική και ο πραγματογνώμονας ,ήρθε ( άκουσον άκουσον ) και συνεργειο του δήμου να ρίξει < τι άλλο ??? Χώμα > και να βάλει και κώνους μισο μέτρο πριν την λακκούβα.
    Τώρα το συνεργείο το ειδοποίησε κάποιος που ηταν εκεί...
    Περασε κάποιος σχετικός με τον δήμαρχο το είδε και ειδοποίησε...
    Κάτι άλλο ????
    Ελπίζω ο συνδημοτης να αποζημιωθεί για την ζημιά που έπαθε από τις εγκληματικές παραλείψεις και ενέργειες του τσίρκου που φέρεται να κανει έργα στην Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.