Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόμαχοι Αλμωπίας: Σκοπιανός κοιμήθηκε σε σταύλο και βρέθηκε νεκρός το πρωί


Ένας 61χρονος Σκοπιανός βρέθηκε νεκρός πρωινές ώρες του Σαββάτου, σε κτηνοτροφική μονάδα των Προμάχων του Δήμου Αλμωπίας. Ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας που βρήκε τον άτυχο υπήκοο της FYROM ενημέρωσε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας, άνδρες του οποίου έσπευσαν αμέσως στο σημείο για να διερευνήσουν το συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος ήταν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή ψάχνοντας για εργασία και εικάζεται ότι βρέθηκε στην μονάδα και στο συγκεκριμένο χώρο για να κοιμηθεί.

Σύμφωνα με την έρευνα αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια και ο 61χρονος κατά την διάρκεια της νύχτας άφησε την τελευταία του πνοή από άγνωστα αίτια.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας ενώ τα αίτια θανάτου αναμένεται να προσδιορισθούν από τις Ιατροδικαστικές εξετάσεις που παραγγέλθηκαν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.