Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραιτήθηκε η πρόεδρος του Λυκοστόμου! - Απαξίωση του χωριού της από την δημοτική αρχή Αλμωπίας


«Για το χωριό μου δεν έγιναν ούτε τα βασικά, καθώς είναι τελείως απαξιωμένο από την δημοτική αρχή».

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λυκοστόμου, Σοφία Αλεξίου, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας υπέβαλλε την παραίτησή της από το αξίωμα του προέδρου της εν λόγω Τοπικής Κοινότητας.

Αγανακτισμένη η κ. Αλεξίου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για «την αδιαφορία που επιδεικνύει η δημοτική αρχή απέναντι στο παραμελημένο χωριό της», όπως τονίζει χαρακτηριστικά και για αυτό το λόγο και μετά από σκέψη, προέβη στην παραίτησή της.

«Το Λυκόστομο είναι απαξιωμένο και δεν γίνονται ούτε τα βασικά», μας λέει η κ. Αλεξίου, προσθέτοντας: «Οι λακκούβες στους δρόμους, οι κάδοι απορριμμάτων, το κόψιμο χόρτων, ο καθαρισμός των νεκροταφείων, παραμένουν προβλήματα με το οποία δεν ασχολήθηκε η δημοτική αρχή Αλμωπίας. Όταν πριν από 1,5 χρόνο μας επισκέφθηκε ο δήμαρχος εισπράξαμε υποσχέσεις, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα».

Η Σοφία Αλεξίου είναι εκλεγμένη με τον συνδυασμό του Γιάννη Σηφάκη και -σύμφωνα με πληροφορίες μας- δεν προτίθενται να την αντικαταστήσουν στο Τοπικό Συμβούλιο τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της παράταξης που ανήκει, με αποτέλεσμα να υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει χέρια η διοίκηση του Τ.Σ. Λυκοστόμου και να περάσει σε άλλη παράταξη (του δημάρχου κ. Μπίνου ή του κ. Πασόη).

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται δημόσια ανακοίνωση της Σοφίας Αλεξίου, στην οποία θα παρουσιάζει και θα εξηγεί αναλυτικά τους λόγους της παραίτησής της.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Αυτή τουλάχιστον είχε ντροπή και παραιτήθηκε. Άλλες σε διπλανά διαμέρισματα παρόλο που δεν γίνονται ούτε τα βασικά όπως και στο Λυκόστομο, δεν καταλαβαίνουν ότι τους φτύνουν όλοι. Μόνο για κατάθεση στεφάνων είναι και επίσημες εκδηλώσεις και να κρατάνε την πρώτη θέση στην εκκλησία. Τι να πεις που να βρουν την ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κοπελιά. Αποδεικνύεις ότι ακομη υπάρχει ελπίδα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ενάμιση χρόνο να επισκεφτεί το χωριό. Δεν έχει χρόνο για τέτοια. Δεν είναι σελφι άλλωστε. Μια απορία κοινή για όλους τους πολίτες του Δήμου. Δήμαρχε, ο Άγιος Πέτρος σε θαυμάζει με τις αυτο-φωτογραφίες σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σου υπάρχει μάλλον ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά δεν κατάλαβες κ Αλεξίου.Το μέλι στο Λουτράκι είναι και εσύ τρέφεις ελπίδες για το χωριό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο ΣΟΦΙΑ ο κυριος ΜΠΙΝΟΣ και Αγιου Νικολαου ενω γιορταζε ο ναος του χωριου παρουσια και του Δεσποτου υπηρχε παντελη απουσια του και γενικα των συμβουλων του ΑΛΜΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΡΕΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Αντράκι" η Σοφία και όχι δεκανίκι του γνωστού συστήματος της τοπικής αυτοδιοίκησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγάλτε τη Σοφία δήμαρχο εκεί στην Αλμωπία και στείλτε στην απομόνωσή του τον ανεκδιήγητο Μπινο. Ούτε τα γυμνασιοπαιδα δεν ασχολούνται τόσο με το φβ. Όλοι στο νομό γελάνε με τα καμώματά του. Είναι και καθηγητής θεολόγος μάλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Σοφία και όλοι οι αναπληρωτές που αρνήθηκαν. Να αρνηθούν όλοι και των άλλων συνδυασμών. Επιτέλους να καταλάβει ο δήμαρχος που ασχολείται μόνο με τον εαυτό του ότι πρέπει να ασχοληθεί κάποτε και με τα χωριά της περιοχής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαίνεται η σοβαρότητα της προέδρου . κυρία Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις που κάνανε τέχνη την δραστηριοποιηση του τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και αλλά χωριά είναι στο περιθωριο όπως η λαγκάδια και η Περικλεια τις δουλειές τις κάνει η προεδρίνα με τους νερό φυλακές.αμα φύγει όμως χαθήκαμε και δεν θα την αφήσουμε να παραιτηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σοφία συγχαρητήρια πρώτον για το πόσο άξια κοπέλα είσαι, ηθική, ειλικρινής και πολύ εργατική και δεύτερον για το γεγονός ότι είχες τα "κότσια" να μην ανήκεις στους θιασώτες της αναξιοπρεπειας και κοροϊδίας της δημοτικής αρχής.. Είχες όραμα και όρεξη οταν ασχολήθηκες με την τοπική αυτοδιοίκηση και ήθελες να ταχθείς υπέρ μιας σοβαρής προσέγγισηε με τα προβλήματα του τόπου μας αλλά δυστυχώς αυτά την τωρινή δημοτική αρχή δεν την απασχολούν... Άλλωστε εσύ δεν είχες Facebook να σε κάνουν tag στις δημοσιεύσεις τους κ ζητάς να σου κάνουν δουλειά στο χωριό σου???? Και πάλι συγχαρητήρια κορίτσι μου, αν υπήρχαν άτομα σαν κ εσένα ίσως κάποτε να πηγαίναμε κ λίγο "μπροστά" τον τόπο μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν σας γνωρίζω προσωπικά κυρία Αλεξίου,υποκλίνομαι στην ήρεμη δύναμη,το ήθος και την εντιμότητα.Σταθήκατε σε έναν κατά κύριο λόγο ανδροκρατούμενο περιβάλλον με αληθινή σθεναρότητα χωρίς να το προβάλλετε προς τα έξω! Τιμάτε το γυναικείο φύλο.Άξια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ !!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ !!! ΑΡΕ ΜΠΙΝΟ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 !!!Υ.Γ. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ !!!!!!!!!!! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κρίμα ένα τόσο όμορφο χωριό να βιώνει τέτοια εγκατάλειψη και ταυτόχρονα τέτοια απαξίωση....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.