Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Θεοδόσης Ουραηλίδης νέος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Πέλλας - Αναλυτικά τα αποτελέσματα


Ολοκληρώθηκαν σήμερα στην Πέλλα οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, από τις οποίες ο Θεοδόσης Ουραηλίδης αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Οργάνωση), καθώς νίκησε τον αντίπαλό του Νίκο Θωμαϊδη, ο οποίος είχε περάσει μαζί του στην δεύτερη Κυριακή. Η συμμετοχή των μελών ήταν αισθητά πιο μικρή από την προηγούμενη Κυριακή.

Την προηγούμενη Κυριακή είχαν αναδειχθεί οι νέοι πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ (Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις) . Αναδείχθηκαν επίσης σε όλη την Ελλάδα και 1.000 αιρετοί σύνεδροι, που θα συμμετάσχουν στο τακτικό συνέδριο του κόμματος, πιθανότατα το φθινόπωρο. Οι κάλπες άνοιξαν στις 9.00 π.μ. και έκλεισαν στις 7.00 μ.μ.

Στα 4 εκλογικά κέντρα που είχαν στηθεί στους ισάριθμους δήμους της ΠΕ Πέλλας, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Συνολικά έλαβαν:
Ουραηλίδης Θεοδόσης 840
Θωμαϊδης Νίκος 568

Δήμος Πέλλας
Ουραηλίδης Θεοδόσης 462
Θωμαϊδης Νίκος 341

Δήμος Έδεσσας
Ουραηλίδης Θεοδόσης  109
Θωμαϊδης Νίκος  32

Δήμος Αλμωπίας
Ουραηλίδης Θεοδόσης 161
Θωμαϊδης Νίκος 115

Δήμος Σκύδρας
Ουραηλίδης Θεοδόσης 108
Θωμαϊδης Νίκος 80


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

35 comments:

  1. Συνχαρητηρια στην Πασχαλιδου Γευση που εβγαλε προεδρο τον Γιδαρη.Ερε γλεντια που θα δουμε το επομενο διαστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορεσα να καταλαβω τι την ηθελε την δεύτερη κυριακη επρεπε να παραιτηθεί υπερ του πρωτου . θα τον χειροκροτουσαν και δεν θα πάθαινε αυτην την ξευτηλα. και δεν θα γυριζε ο Διονύσης από χωριον εις χωριον ολη την βδομαδα ... λιγο μυαλο απο την παρέα κανεις δεν εχει. γιατι ρε Διονύση τετοια λαθη επιτρέπεται ολοκληρος βουλευτης να ασχολείται με τα εσωκομματικά. δεν παραδειγματιζεσαι απο τους συναδέλφους σου. αυτο Διονύση θα σου στοιχίσει. θα. εχεις κοστος και αυτο με στενοχωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗ(ΓΙΔΑΡΗ)ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ
    ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΑΚΗΣ.(ΜΠΡΑΒΟ Λακη)ΜΙΚΡΑΙΝΕΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΤΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΔΕ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ. ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΗΛΙΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;

      Διαγραφή
  5. Αυτός δεν εινσι που ήταν υποψήφιος με τον αριστερό Παπανικολάου στην Πέλλα ;;; Η όχι ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μη νομίζεις, και ο Νίκος εκτός από την πρώτη κυριακή των εκλογών του 2010 που κατέβηκε με Στάμκο, όλες τις άλλες φορές Παπανικολάου ψήφιζε.

      Διαγραφή
    2. Ηλία κόψε τις μλκς... οτι και να γραψεις κανεις δεν σε πιστευει πια.

      Διαγραφή
  6. Το παιδι αυτο μιλάει;Τον έχετε ακουσει ποτε να εκφέρει πολιτικό λόγο/αποψη;
    Βασικά ας μας πει κάποιος που τον γνωρίζει αν μιλάει αρχικά και μετα τις πολιτικές του θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συνυποψήφιός του πάντως παρα-μιλάει...

      Διαγραφή
    2. βρε αυτός μιλάει, τι με νοιαζει ο συνυποψηφιος του;;;; αυτος δεν βγήκε προεδρος; και ξαναρωταω μιλαει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  7. ο παπανικολαου εβγαλε προεδρο στη ΝΔ
    μπραβο στο βαθυ πασοκ που ζει και βασιλευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΔ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΑΝ ΜΠΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΚΗΣ(ΓΙΔΑΡΗΣ)ΚΑΙ 1 ΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΚΗΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Νίκο πάει αυτο πια τελειώσε. Δεν έπιασε ούτε προεκλογικά όπως είδες.

      Διαγραφή
  9. Πιπερι-Πιπερι σε ολους σας. Να σεβεστε την πλειοψηφια και την λαικη βουληση. Ο Ουραηλιδης δεν εκλεχθηκε απο μια ομαδουλα ψηφοφορων αλλα απο ολο τον νομο. Και την Α'Κυριακη πρωτος ηταν και την Β' σαρωσε. Ειδικα την καλπη των Γιαννιτσων την 'εσκασε'. Τα κολπακια περι Παπανικολαου, Γευσης, αριστερουποψηφιοτητας και οτι κατεβαζει το αρρωστημενο μυαλο σας ξεχαστε τα. Τα εκριναν οι εκλεκτορες ενω τα γνωριζαν. Εγω που τον ψηφισα μονο την Β'Κυριακη του βγαζω το καπελο και δινω τα ευσημα περα του ιδιου σε πολυ δυο εξυπνους ανθρωπους που πιθανον να τον επελεξαν αυτοι. Τον Βασιλειαδη και τον Ελευθεριου που εκαναν τεραστιο αγωνα και δικαιωθηκαν. Χαμενος της υποθεσης ο Σταμενιτης που μπηκε στο 'καδρο' πλεον και θα πληρωσει. Συγχαρητηρια επισης και στους Θωμαιδη, Πασχαλιδου και Σουκιουρογλου για την συμμετοχη και την ευπρεπεια που εδειξαν για μια Ν.Δ δυνατη και μεγαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΧΑΖΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ21 Μαΐου 2018 στις 10:57 π.μ.

      Τελικά αυτος ο Ελευθερίου σε ολα μέσα. Και δεν του το ειχα. Δηλαδη αν κατεβαινε ο ιδιος ποσα θα επερνέ? Τον ειχα και λαιτ πλεον δεξιο μετα κι απο τη κουμπαρια του με τον πασοκσυριζικο. Αθανατη δεξια κρυα βρυση.

      Διαγραφή
    2. Στον Θωμαιδη πες τα αυτα που η δήλωσή του μόνο ενωτική δεν μπορεί να θεωρηθεί όταν αναφέρεται σε στρατηγικές και τακτικισμούς που είχε απέναντί του και για δυσανάλογα μεγέθη από το πραγματικό νόημα της εκλογικής αναμέτρησης. Φτάνει να μιλάει ακόμα και για ομαλότητα που θα έρθει επιτέλους στη νομαρχιακή τώρα που έφυγε ο Γίδαρης θαρείς και αυτός δεν ήταν μέλος της και συνομιλιτής του το προηγούμενο διάστημα.

      Διαγραφή
    3. ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΑΠΟ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ22 Μαΐου 2018 στις 12:31 π.μ.

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΧΑΖΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ. ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΑΝ...

      Διαγραφή
  10. γιαννου ρυσαφης νικητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε κακομοίρη Γιάννου - Ρυσάφης νικητές σε μια εκλογική μονομαχία μιας χούφτας ανθρώπων, ρε που κατάντησαν τη Ν.Δ ειδικά ο κακομοίρης δήμαρχος, σε λίγο 10 θα ψηφίζουν όσοι και οι ψήφοι που θα πάρουν στης δημοτικές εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ βρε ντουβάρια σας έφαγε λάχανο, ακόμα πανηγύρια κάνετε

      Διαγραφή
  11. Ο ΝΙΚΟΣ ΠΗΓΕ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΣ...ΜΕ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ.ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΧΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαμενος στην Σκύδρα και ο σύζυγος της Δημάρχου με την παρεα των υποστηρικτών του Διονύση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. "una faccia, una razza ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;

      Διαγραφή
    2. ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΒΑΜΒΙΝΗ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΘΥΜΑΣΑΙ;

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΛΕΡΩΣΕ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  14. ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΈ ΝΊΚΟ. ΣΕ ΔΙΑΣΥΡΡΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΛΆ ΉΤΑΝ ΠΑΛΙΆ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΈΝΑ ΓΡΑΦΕΊΟ ΚΑΙ ΚΆΝΑΤΕ "ΕΚΛΟΓΕΣ"!!!!ΑΛΛΆ ΝΑ ΣΕ ΝΙΚΉΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΚΑΤΆΠΊΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τελικά δεν εκλέγεται ο πιο ικανός αλλά ο πιο διαπλεκόμενος , είμαστε σαν λαός αλλά και σας κόμμα αξιοι της τύχης μας . Και αναφέρω την εκφραση πιο ικανός γιατί αυτό το παιδί που εκλέχτηκε ως πρόεδρος ενός σοβαρού θεσμού ούτε που τον έχουμε δει αλλά ούτε και μια δήλωση δεν έχει κάνει ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΚΛΕΒΕΙ ΟΜΩΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ fACEBOOK
      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Και εσύ Νίκο πάντα εκεί σταθερός να βάζεις τα πράγματα στη θέση με σχόλιό σου να επισημάνεις ποια προσωπικότητα το είπε.

      Διαγραφή
  16. Ο πιο τραγικός όλων των εκλογών ήταν ο Ηλίας, τελικά μάθαμε πως ελέγχει πάνω απο 13 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ 40%
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΗΤΤΑ
    ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Ο ΛΑΚΗΣ Η Ο ΠΛΙΟΓΚΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τοσο λυπηρο να διαβαζει κανεις όλα τα παραπανω. Από οτι φαινετε ο κοσμος ενδιαφέρεται περισσοτερο για μηχανοραφιες κατά την διαρκεια των εκλογων παρα για το ποιος είναι ικανος να είναι προεδρος της ΝΟΔΕ. Βαζω στοίχημα ότι εάν ρωτήσετε τον Ουραηλιδη(η τον οποιονδηποτε Ουραηλιδη) ποια είναι τα καθήκοντα του ως προεδρος της ΝΟΔΕ, δεν θα μπορουσε να αρθρωσει λεξη. Και αυτό είναι τραγικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατι Θεοδόση αγόρι μου εσβησες ολες σου τις αναρτήσεις στο facebook? Αύτα πιυ εγραφες και οι αναρτησεις σου δε σβηνονται όλα μένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ας κατεβει για δήμαρχος και τότε θα δεί τι θα πάθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.