Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζονται οι κριτικές - απαντήσεις στην επιστολή των 114 πολιτών της Πέλλας


Στην φόρμα επικοινωνίας της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας λάβαμε την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε: 

Με έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα την επιστολή 114 πολιτών της ΠΕΛΛΑΣ σχετικά με τα συλλαλητήρια για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΟΙ. Δεν μιλάνε για σχοινί  στο σπίτι του κρεμασμένου.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ξεκινάτε με την φράση «θλιβερά γεγονότα» και συνεχίζεται παρακάτω για αντισυγκεντρώσεις, προπηλακισμούς  και προσπάθεια διάλυσης εκδηλώσεων.
Έγιναν μεγαλύτερα και ειρηνικότερα συλλαλητήρια που γνώρισε ποτέ η χώρα. Στο πρώτο στη Θεσσαλονίκη, αντισυγκέντρωση έκαναν οι αντιεξουσιαστές  στην  Καμάρα (γνωστοί συνοδοιπόροι του ΣΥΡΙΖΑ). Επεισόδια δεν έγιναν παρά ένα  μακριά από την εκδήλωση και όπως είπε ο  Μπουτάρης έγιναν από οπαδούς  ποδοσφαιρικής ομάδας. Ακολούθησε το συλλαλητήριο της Αθήνας, ειρηνικό και  αυτό και πάλι όμως αντισυγκέντρωση έκαναν οι γνωστοί αντιεξουσιαστές.  
Ακολούθησαν συλλαλητήρια σε 24 πόλεις ταυτόχρονα όπου δεν σημειώθηκε το  παραμικρό επεισόδιο. Μόνο στα Χανιά έγιναν επεισόδια τα οποία προκάλεσαν  πάλι οι συνοδοιπόροι του ΣΥΡΙΖΑ (αντιεξουσιαστές). 
Σο Νομό μας έγιναν 4 συλλαλητήρια, ένα στην Πέλλα, ένα στα Γιαννιτσά, ένα στην Έδεσσα και ένα  στην Αριδαία, είδατε πουθενά επεισόδια; Όλα ήταν φιλειρηνικά και μαζικά. Αποδοκιμασίες είχαμε τρείς φορές, στα  Γιαννιτσά κατά της Τζάκρη και του Κοντονή, στις Σέρρες κατά του Κουρουμπλή και στο Κιλκίς κατά του  Πολάκη ,όχι όμως σε μαζικές συγκεντρώσεις αλλά από αγανακτισμένους Πολίτες.  Επεισόδια όμως χωρίς βία και προπηλακισμούς μόνο αποδοκιμασίες. Μία φορά έγιναν επεισόδια σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή  τον Μηταφίδη, την οποία συγκέντρωση οργάνωσε σύνδεσμος οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδος και όχι οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Όλα αυτά εσείς τα ονομάζεται φοβερά γεγονότα. Άν αυτά είναι φοβερά γεγονότα τι να πούμε για αυτά που κάνατε οι ΣΥΡΙΖΑ και  λοιπές δυνάμεις (αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και ακροαριστερές οργανώσεις)  τόσα χρόνια;

Αλήθεια, εσύ που υπογράφεις το κείμενο κ. Αβραμίδη Λευθέρη δεν ήσουν μαζί με τον Μάκη Γεροντίδη και τους λοιπούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με πανό τους που  αποδοκιμάζατε και γιουχάρατε τους Βουλευτές στις παρελάσεις των Γιαννιτσών  στην προηγούμενη Κυβέρνηση; 
Εσείς έχετε δικαίωμα να διαδηλώνετε και να  αποδοκιμάζετε όποιον δεν σας αρέσει αλλά κανείς άλλος δεν έχει αυτό το  δικαίωμα. Τώρα σας έπιασε ο πόνος για τον Κοντονή; Άς πούμε τώρα λίγα πράγματα για την βία. 
Αρχηγός κόμματος στην Ελλάδα που δεν καταδίκασε ποτέ ευθέως αλλά με τις πράξεις και τα λόγια του αντιθέτως  την υποκίνησε είναι ο Τσίπρας. Ξεχάσατε αλήθεια που έλεγε δεν θα τολμάτε να  βγαίνετε ούτε από τα σπίτια σας, ούτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα μπορείτε  να πάτε και απευθυνόταν στους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Εσείς κ. Αχτσιόγλου δεν έχεται ακούσει τον μέντορα της κόρης σας τον  Κατρούγκαλο να μιλάει στην τηλεόραση υπέρ της βίας; Δεν έλεγε ότι όπως αρμόζει το χειροκρότημα σε έναν πολιτικό έτσι και του αρμόζει ο ψόγος και η  αποδοκιμασία; Δεν έλεγε ότι είναι υπέρ της βίας και ότι αυτήν την καθορίζει  η κοινωνία; Φαίνεται εννοούσε κοινωνία μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και τους  συνοδοιπόρους του. 
ΑΛΗΘΕΙΑ τόσα χρόνια ποιος έκαιγε την Αθήνα, ποιοι  έσπαγαν τις βιτρίνες των καταστημάτων και έκανα πετροπόλεμο, ποιοι πετούσαν  μολότοφ τόσα χρόνια, δεν έχετε ακούσει για ξυλοδαρμούς καθηγητών στα  Πανεπιστήμια, για το κάψιμο του Πολυτεχνείου, για τραμπούκους της αριστεράς  που κρατούσαν ομήρους καθηγητές στα Πανεπιστήμια, δεν έχετε ακούσει για  ροπαλοφόρους της αριστεράς που εισέβαλαν στα Πανεπιστήμια και τα έκαναν γης  μαδιάμ;
Όλα αυτά τα ξεχάσατε; Τότε δεν κινδύνευε η Δημοκρατία και κινδυνεύει τώρα  από τα φιλειρηνικά συλλαλητήρια. Και το Κ.Κ.Ε. σας κατάλαβε και έκανε  χωριστά συγκεντρώσεις στις οποίες και δεν έγιναν ποτέ επεισόδια. Πάντα τα  επεισόδια γίνονταν εκεί που συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί φυσικά με τα  εξαπτέρυγά του ( άκρα αριστερά, αναρχικοί και αντιεξουσιαστές). 
Ξεχάσατε τα μπλόκα που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνοδοιπόροι του στις 28 και  29 Ιουνίου του 2011, που είχαν στηθεί για να εμποδίσουν τους Βουλευτές να ψηφίσουν; Δεν ήταν αυτό επιχείρηση κατάλυσης του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος;

Αναφέρεται κ. Χαραμίδη στην επιστολή σας για ρητορική μίσους από  Εκκλησιαστικούς παράγοντες. Δεν είναι παράγοντας ο Μητροπολίτης μας κ.  Χαραμίδη, Είναι ο Ποιμενάρχης μας. Αλήθεια μπορείτε να μας θυμίσετε μία  φράση από όσα είπε ο Μητροπολίτης που να περιέχει μίσος; Εκπρόσωποι της  Εκκλησίας μίλησαν και στην Πέλλα, την Έδεσσα και την Αριδαία. Μήπως θυμάστε  τους λόγους τους και να μας πείτε ποια ήταν η ρητορική μίσους; 

Να σας  υπενθυμίσω ότι αρκετοί από τους συνυπογράφοντες, την 14η Σεπτεμβρίου του  
2013 στον ομαδικό τάφο στην εκδήλωση μνήμης των εκτελεσθέντων συμπολιτών  μας από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής όπου, ομαδικά φώναζε το μπλόκ στο οποίο συμμετείχατε το εμετικό και ακραίου μίσους σύνθημα «τότε στο Μελιγαλά  έγινε μισή δουλειά». Αλήθεια τι έγινε στον Μελιγαλά που αφήσατε στη μέση  και θέλετε να ολοκληρώσετε; Δεν ντρέπεστε; Εσείς μιλάτε για ρητορική  μίσους; Τι ονειρεύεστε; Νέο εμφύλιο; Φτάνει τα δεινά που τράβηξε ο τόπος  μας.

Θυμάστε πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ποιοι προπηλάκιζαν Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.; Τον ξυλοδαρμό του Χατζηδάκη, του Κουμουτσάκου, του  Πολυζωγόπουλου, του Παναγόπουλου, ποιοι πετούσαν αντικείμενα κατά του  Λοβέρδου, του Πάγκαλου και άλλων βουλευτών; Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν, σήμερα  σας έπιασε ο πόνος για την Δημοκρατία; Τότε πού ήσασταν να υπογράφετε  κείμενα;

Δεν θυμάστε τους τραμπούκους που με επικεφαλής στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προπηλάκιζαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και ματαίωναν την  παρέλαση; Ποιοι έκανα επεισόδια στις παρελάσεις; Συριζαίοι και αναρχικοί  χέρι-χέρι.
¨Α να μην ξεχάσω, ζητάτε σεβασμό στην άποψη του κάθε πολίτη και ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται. Εσείς γιατί δεν σέβεστε την  δική μας άποψη για την συμφωνία των Πρεσπών και το αναφαίρετο δικαίωμά μας  να εκφραστούμε για το Μακεδονικό κα μάλιστα ειρηνικά; 
Συμφωνείτε με την άποψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι στα συλλαλητήρια συμμετέχουν τραμπούκοι, παρακρατικοί και ότι είμαστε όχλος; Να σας θυμίσω  το καλοκαίρι του 2014 που έκανε εκδηλώσεις για την οικονομία ο Καθηγητής  Μέργος και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο γραφείο του έσπασε την πόρτα,  προξένησε ζημίες και κρέμασε πανό από το παράθυρο, αυτός είναι ο σεβασμός  σας στην άποψη του άλλου;
Θα μπορούσα να συνεχίσω με περιστατικά ανομίας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα έπρεπε να  γεμίσω τόμους ολόκληρους, αλλά αυτά είναι αρκετά πιστεύω για να σας κάνουν  να σκεφτείτε.
Πονάμε για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέσα σε δημοκρατικά 
πλαίσια για να μην περάσει αυτή η επαίσχυντη συμφωνία. ΝΑΙ είναι Εθνική  μειοδοσία όταν ξεπουλάνε το ΟΝΟΜΑ και την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Γιαννιτσά 13/07/2018
Χρήστος Κάμτσης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

45 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλη μια ευκαιρία να φαγωθούμε η Έλληνες μεταξύ μας μην τη χάσουμε για τον Τσίπρα και οποιονδήποτε Τσίπρα

      Διαγραφή
  2. Η Ελλάδα που φεύγει......τι έχουν να πουν αυτά σε έναν νέο που ζει στην πόλη μας το 2018;;; Στην Ελλάδα ζουν και άνθρωποι κάτω των σαράντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι όμως δεν είναι μόνο αριστεροί, είναι και Ιατροί, Δικηγόροι, Επιμελητές ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων ...! Γι' αυτό έχουν δικαίωμα να μας κάνουν και μάθημα! Εμείς είμαστε "ο όχλος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανηλικα;; Μήπως εννοείς αυτά που φιλοξενούνταν σε ξενοδοχείο σύντροφε; Δεν έμαθες την προηγούμενη εβδομαδα ότι 3 από αυτα προφυλακίστηκαν για βιασμό ανηλίκου αφού βρέθηκαν μετα απο εξετάσεις ενηλικα;;ΩΣ επαγγελματιες φιλάνθρωποι απέτυχαν οι σύντροφοι. Μάλλον και αυτοι στον όχλο υπάγονται.

      Διαγραφή
    2. Σοβαρά τα λες τώρα Αυτά, η επαγγελματική ιδιότητά τους καθιστά ανωτέρους σου. Μπράβο σου δούλε. Ξέρεις τι ακριβώς κάνουν οι Επιμελητές των δήθεν ασυνόδευτων;και ναί εσύ είσαι όχλος εμείς ΟΧΙ.

      Διαγραφή
    3. Καλά ρε δεν καταλαβαίνετε ότι τους ειρωνεύεται;

      Διαγραφή
    4. Γιατροί δικηγόροι λυκειαρχες ταμειες τραπεζών μέλη της προοδευτικης λέσχης δεσποινίδων και κυριών . Προϊστάμενοι δημοσιων υπηρεσιών.. ολοι οι εκπροσωποι του αστικού καθωσπρεπισμου στους 114 ... μόνο ο πατζάλας λείπει...

      Διαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ.ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια κ. Καμτση και από την Έδεσσα. Όχι από εναν, αλλά απλά πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει.δηλώσεις εθνικοφρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολλά τα απωθημένα για το ΣΥΡΙΖΑ και το αμφίβολο ως και αμαρτωλό παρελθόν του, αλλά όλοι εσείς που ετεροχρονισμένα φωνάζετε για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας γιατί δεν διαμαρτυρηθήκατε 15-20 χρόνια τώρα που όλα σχεδόν τα κόμματα συμφώνησαν πως η εθνική γραμμή ήταν η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό; γιατί δε μιλάτε για την επίσημη θέση της ΝΔ που αφού έχασε την ευκαιρία να κλείσει την ονομασία : Σλαβομακεδονία πριν από 30 χρόνια, άφηνε το θέμα να λιμνάζει και επέτρεψε όλο τον πλανήτη να αποκαλεί τα σκόπια Μακεδονία σκέτη, τώρα κρύβεται πίσω από τον Τσίπρα που προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. άλλοι είναι αυτοί που ξεπούλησαν το όνομα της Μακεδονίας και σήμερα το αποσιωπάτε εσκεμμένα προσπαθώντας να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου που τελικά τον οδηγείτε στις αγκαλιές της Χρυσής Αυγής. και μιας και το έφερε η κουβέντα στους ακραίους εθνικιστές και ρατσιστές : τα θύματα που θρηνούμε στον ομαδικό τάφο δεν είναι από το Γερμανό κατακτητή, αλλά από τους "εθνικόφρονες" ταγματασφαλίτες που συνεργάστηκαν με τους ναζιστές. ας μην παραποιούμε την ιστορία όταν μας βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα. Αυτη ειναι η αληθεια. Βουλευτες και πολιτευτες ολων των κομματωβν, δημαρχοι και δημοτικοι συμβουλοι που δραττονται της ευκαιριας να εμπορευτουν ενα εθνικο θεμα για να σωσουν την καταστραμμενη υποληψη τους και να κρυψουν τις ενοχες τους για το τι δεν επραξαν εως τωρα. Ο κοσμος της Εδεσσας γνωριζει τους ψευτες και υποκριτες. Ουαι υμιν Φαρισαιοι!

      Διαγραφή
    2. Πριν 20 χρόνια ήμουν 3 χρονών. Συγνώμη που δεν διαμαρτυρήθηκα τότε. Αν θέλεις θα πω και για της επίσημη θέση της ΝΔ. Επιτρέπεται τώρα να πάω σε συλλαλητήριο;

      Διαγραφή
    3. Ας μην παραποιούμε όπως μας βολεύει λοιπών: ... δεν είναι μόνο από το Γερμανό κατακτητή, αλλά και από τους "εθνικόφρονες" ... Σημαντικές λέξεις "μόνο" & "και". Έτσι όπως το γράφετε καταλαβαίνω ότι δεν συμμετείχε κάποιος Γερμανός ή μήπως ο Fritz Schubert ("Φριτς Σούμπερτ") ήταν Έλληνας.

      Διαγραφή
    4. Όχι μόνο επιτρεπεται αλλά επιβάλλεται να πηγαίνει κάνεις σε συλλαλητήρια και διαδηλώσεις, αρκεί να φωνάζει για τις δικές του απόψεις και όχι να ουρλιαζει συνθήματα άλλων και να βριζει κάνοντας όσα κατηγορεί ο κ. Καμτσης ότι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολιτευση. Αυτό προτρέπει και το κείμενο των 114, για όσους τουλάχιστον το διάβασαν προσεκτικά και δεν δημοσίευσαν μια υποτιθεμενη απάντηση.

      Διαγραφή
    5. βεβαιως μπορεις αρκει να εχεις εξουσιοδοτηση απο τον κηδεμονα σου και συστατικη επιστολη απο τον Μητροπολιτρη σου,και αλλη μια βεβαιωση απο τον πολιτιστικο συλλογο του χωριου σου1 Α: και που εισαι μη ξεχασεις το νερο και τον καφε απο το σπιτι σου ,διοτι αλλα ρουβλια "νεμα"δεν εχει! χαλασε η δουλεια με τον Πουτκιν!

      Διαγραφή
    6. ολη αυτη η κατασταση με τα συλλαλητηρια φανερωσε και μια υποβοσκουσα συνειδησιακη κριση, που φανερωνει υπαρξιακες ανασφαλειες! Απο την μια οι ,προσφυγικης καταγωγης, Βορειοελλαδιτες, που εγιναν Μακεδονοτεροι των Μακεδονων,λες και νιωθουν ανασφαλεια,αν μοιραστουν με αλλους το ονομα Μακεδονια,ενω αλλοι γνωριζουν κι αλλοι φοβουνται να αποδεχτουν, οτι οι προγονοι τους ηρθαν και εγκατασταθηκαν ως εποικοι στν Μακεδονια ,με την συνθηκη της Λωζανης, και απο την αλλη οι γηγενεις ντοπιοι με υπερβαλλοντα ζηλο αφου ετρεξαν να ενταξουν τους πολιτ.συλλογους τους στην ΠΟΠΣΜΕ,προκειμενου να εξασφαλισουν το πιστοποιητικο 'εθνικοφροσυνης",δειχνουν αλλο τοσο ζηλο,ανταγωνιζομενοι τους υπολοιπους συμπατριωτες τους," Συν-Μακεδονες",προκειμενου να απομακρυνουν το στιγμα του "σλαβοφωνου' του φιλοσκοπιανου ,του αλλοτινου "Βουλγαρου υποπτης εθνικης συνειδησης".Τρεχουν δηλ,να αποδειξουν οτι δεν ειναι ΕλΕΦΑΝΤΕΣ ! Και ολοι μαζι τρεχουν για κατι αυτονοητο,να αποδειξουν αυτο που φοβουνται οτι δεν ειναι,σαν πιονια των πολιτικων παιθχνιδιων της σκακερας του ΝΑΤΟ ,του Πουτιν,ικανοποιωντας και την μικροπολιτικη των αχρηστων αποτυχημενων πολιτικων μας που κατεστρεψαν την Ελλαδα με τα Μνημονια

      Διαγραφή
    7. Ας μην παραποιούμε λοιπόν την ιστορία: τα θύματα που θρηνούμε στον ομαδικό τάφο δεν είναι !μόνο! από τον Γερμανό κατακτητή, αλλά !και! από τους «εθνικόφρονες» ταγματασφαλίτες που συνεργάστηκαν με τους ναζιστές!

      Διαγραφή
    8. Αριστερέ φασίστα άν θέλεις να λες βλακείες να απαντήσεις για αυτά που έλεγαν οι αριστεροί και αναφέρει πιο πάνω ο κ. Κάμτσης "τότε στο Μελιγαλά κάναμε μισή δουλειά" θα μας τι εννοούσαν οι δικοί σου;

      Διαγραφή
    9. 8:44 το δημοτικό το έβγαλες; Τόνους δεν βάζεις, τα κενά όπως σου κατέβει, λέμε Μητροπολίτης και όχι Μητροπολίτρης, το χωρίο μου δεν το λένε 1 Α:. Βλέπω όμως τα πάς καλά στα σλάβικα και πιστεύεις και στα παραμύθια! Μας έχεις μπερδέψει γενικά!

      Διαγραφή
    10. ΑΠΌ το γραφείο Τύπου του Ζάεφ απευθείας η ανάλυση του συντρόφου. Μάθε σύντροφε ότι οι σκοπισνοι ξεκίνησαν διαδηλώσεις για εκδίωξη των " ογλού" από την Μακεδονία "ογλού Όπως Γιαβρόγλου και ΑΧΤΣΟΓΛΟΥ ....

      Διαγραφή
  8. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΑ Η ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.Ο ΛΑΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΣΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ.Α ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ?ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ?ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ.ΑΝΑΦΕΡΤΕ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λες βρε άνθρωπε πιο πάνω. Ένα γερμανό σκότωναν οι κομουνιστές και οι γερμανοί αφάνιζαν ένα χωριό. Πες καλύτερα ότι όλοι έκαναν τότε λάθη και όχι μόνο η μια μεριά. Ο Τσίπρας ακόμα δεν ανέλαβε την εξουσία ήταν ανάγκη να αναλάβει τέτοιο βαρύ έργο, να λύσει τό όνομα, πράγμα που δεν έκαναν οι άλλοι [αν και έκαναν λάθη] γιατί το θεωρούσαν πολύ σοβαρό και ήθελαν τη συναίνεση του περισσότερου ελληνικού λαού. Αυτός ο βλάκας ότι έκανε δεν το έκανε επειδή τον ένοιαζε να λύσει το όνομα αλλά επειδή του το επέβαλαν οι άλλοι με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία. Ναι και τότε δεν θέλαμε να ονομασθούν μακεδόνες, ναι και τώρα δεν θέλουμε. Τί και αν τους ονόμαζαν οι άλλοι μακεδόνες; Εμας το συμφέρον μας ήταν να μην ονομάζονται έτσι. Και μπορούσαν να λέγονται διαφορετικά. Δεν το έκαναν όμως περιμένοντας έναν Έλληνα Εφιάλτη τον τσίπρα να τους ονομάσει. Βγες από την ιδεοληψία σου την κομματική και θα καταλάβεις πιο είναι το συμφέρον σου. Και εν τέλει όλοι οι άλλοι έκλεβαν, ρήμαζαν τη Χώρα! Δεν την πουλούσαν όμως. Κατάλαβέ το Δεν στο λέει ένα εθνίκι αλλά ένας άνθρωπος που γεννήθηκε, εζησε, μεγάλωσε, ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ σ' αυτή τη Χώρα που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υποκρισία και φαρισαϊσμός από όψιμους Μακεδονομάχους. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υποκρισία και φαρισαϊσμός υπάρχει στο κείμενο των 114. Που ακριβώς στο κείμενο του καμτση διαπίστωσες υποκρισία και φαρισαϊσμό εσυ του 7:46;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια κ.Καμτση. Άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΝΟΜΑΤΟΛΑΓΔΟΙ ΕΘΝΟΕΜΠΟΡΟΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ?
    ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΘΡΗΣΚΟΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΘΝΟΚΑΠΗΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.
    ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα εσύ κάτι θέλεις να πεις αλλά μάλλον πάλι τα ληγμένα πήρες...Προσέχετε συντρόφια

      Διαγραφή
    2. Καλό θα ήταν να βγάλουν το σκασμό οι Εθνοπροδότες 114+ και να ασχοληθούν πως θα πουλήσουν την Ήπειρο και μετά την Θράκη. Ήδη ο μέγας ηγέτης Τσίπρας έδωσε το δικαίωμα οι τουρκαλάδες της Θράκης να εκλέγουν ΜΟΥΦΤΗ.

      Διαγραφή
    3. 1. Στο προφίλ σου βλέπω να έχεις μεγάλο θαυμασμό για τα οθωμανικά κτήρια! 2. Απαιτείς να βγάλουμε το σκασμό;!!! 3. Εσένα ποιος σε πληρώνει;

      Διαγραφή
  14. Τι εχετε να πειτε οψιμοι εθνικοφρονες και μακεδονομαχοι , τωρα που βουηξε το συμπαν ,οτι ολες τις διαδηλωσεις κατα της Συμφωνιας των Πρεσπων ,με πρωτεργατες Εκκλησια,ρασοφορους δεσποταδες,πολιτιστικους συλλογους,ακροδεξιες οργανωσεις,χρηματοδοτουσε η Ρωσικη κατασκοπεια για τους δικους της π[ολιτρικους λογους και συμφεροντα; τι εχετε να πειτε υπερπατριωτες που εκμεταλλευστε πολτικα το Μακεδονικο; [ ο καθε αποτυχημενος δημαρχος και παραγοντισκος χωρις πολιτικο λογο υπαρξης πολιτικα ,βρηκε βημα να δειξει το παραστημα του] ,ικανοποιωντας την μισαλλοδοξια σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε να πούμε ότι σε λένε Χαϊκάλι!

      Διαγραφή
    2. Έχουμε να πούμε ότι δεν ξέρεις να γράφεις!

      Διαγραφή
    3. Ποιο Νατοικος φιλογερμανος και φιλοαμερικανος δεν μπορεις να γινεις σύντροφε...κανε κράτη σας πήραν πρεφα...

      Διαγραφή
  15. Οι πραγματικοι Αριστεροι παντα εδιναν αγωνα για την πατριδα ...οι σημερινοι μαλλον καθε αλλο παρα αριστεροι ειναι...δικαιωμα και υποχρεωση του καθενος κανει τον αγωνα του με ειρηνικο τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια Κύριε Καμτση. Συγχαρητήρια για την αυθεντικότητα των λέξεων σας. Η Ελλάδα στην οποία ολοι ελπίζουμε μπορει να πάει μπροστά μόνο με άξιους ανθρώπους όπως εσείς.
    Απο όλους εμάς που αγαπάμε την χώρα μας και την στηρίζουμε με αιμα.
    Συγχαρητήρια και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τη λες άνθρωπε μου εγώ δεν πήρα ούτε ένα ρούβλι αλλά αυτή είναι η αριστερή προπαγάνδα για να αποδυναμώσει την οργή του λαού τα ρίχνουν ότι τάχα τα οργάνωσε η Ρωσία όλα τότε με τον Χριστόδουλο πάλι η Ρωσία τα οργάνωσε άφηστε δεν πιάνει η προπαγάνδα σας μας πουλήσατε και πονάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΡΩΣΟΙ.Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ,ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΣ,ΜΕΝΟΥΜΕΥΡΩΠΗΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΜΑΔΟΥΡΟ,Ο ΚΑΣΤΡΟ,Ο ΤΡΑΜΠ, Η ΜΕΡΚΕΛ, Ο ΜΟΣΚΟΒΥΖΙ, Ο ΖΑΕΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8:38 και 8:44 πρέπει να δουλεύετε με το ίδιο πληκτρολόγιο ή το αγοράσατε στα Σκόπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε 8:44 είσαι χιουμορίστας ή κάνεις το Λαζόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να θυμάστε ρε προδότες του ΣΥΡΙΖΑ τη ζημιά που κάνατε σε σας πρώτα τους ίδιους και μετά στην Ελλάδα. ΥΓ ένα εθνίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι 114 αξιόλογοι και επιφανείς συμπολιτες μας φιλάνθρωποι και ευαισθητοι εμφορούμενοι από ιδεώδη που εμεις ο οχλος των συμμετεχόντων στα μεγαλυτερα συλλαλητηριο που είδε η πατρίδα μας μετά τον πολεμο ένα πρσγμα δεν μας ειπαν. Προς τι ο καημός της αριστεράς για την διευρυνση του ΝΑΤΟ. Εκτός εαν η ελιτιστικη υπέροχη που θέλουν να δείξουν εναντι ημών του όχλου προϋποθέτει την ιδιοτητσ του fun τηςΓερμανίας και των Η Π Α που λυσαξαν να βάλουν στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια. 5000 χρόνια ιστορίας ξεπουλησατε σύντροφοι για την πσραμονη με το μυαλό σας στην εξουσια και τα περι αλληλεγγυης αλλού σας μάθαμε και εσάς και τις ΜΚΟ σας φαρισαίοι υποκριτές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σύντροφοι το ότι σας επαινούν σαν καλούς μαθητές οι Ιμπεριαλιστές, οι Καπιταλιστές, το ΝΑΤΟ, οι "φονιάδες" των Λαών, ακόμα και ο Τραμπ, η Μέρκελ και η Μέι δεν σας βάζει σε υποψίες;
      Ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σύντροφοι το ότι καταφέρατε να είστε ταυτόχρονα και “κομμούνια” και “φασίστες” δεν σας βάζει σε υποψίες;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.