Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Πέλλας από τον ξαφνικό θάνατο 65χρονου στο Πόζαρ


Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας του δήμου Πέλλας, από την είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 65χρονου συντοπίτη τους, στο δωμάτιό του στο Λουτράκι Αλμωπίας, όπου πήγε εκδρομή με την σύζυγό του για το Σαββατοκύριακο.
Ο άτυχος συνταξιούχος μηχανικός οχημάτων, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Πέλλας, άφησε σήμερα τις απογευματινές ώρες την τελευταία του πνοή στο δωμάτιό του, σε κατάλυμα στο Λουτράκι Αλμωπίας. 
Ο 65χρονος, μαζί με την σύζυγό του είχαν μεταβεί εκεί για Σαββατοκύριακο και πήγε να ξεκουραστεί στο δωμάτιο όπου είχαν καταλύσει. Λίγο αργότερα τον βρήκε η σύζυγός του νεκρό.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 65χρονου κατοίκου εν ζωή της Πέλλας, θα προσδιορίσει η νεκροψία- νεκροτομή που παραγγέλθηκε, ενώ για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Το επιθετο του ;;; Απο την παλαια πελλα ειναι φιλοι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 ώρα η σορός θα βρίσκετε στο σπίτι του 5 ώρα θα γινη η κηδεία του κάλο παράδεισο Κ.ΠΕΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παράδεισο να έχεις κ Πέτρο κουράγιο στην οικογένεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ βρε μπαμπά μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.