Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βράβευση αστυνομικών στην Αριδαία (βίντεο)


Το  Σάββατο το πρωί σε αίθουσα του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας βραβεύτηκαν αστυνομικοί για την πολυετή τους προσφορά σε υπηρεσίες της Πέλλας.

Την πετυχημένη και όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν Πέλλας και παραβρέθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας υποστράτηγος Ζησιμόπουλος Νικόλαος και πολλοί αστυνομικοί.

Οι βραβευθέντες αστυνομικοί ήταν:
Ο Αστυνόμος Α΄Γάκης Ευάγγελος για την πολυετή προσφορά ασκώντας καθήκοντα Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας επί 10 χρόνια και πλέον.
Οι  Αρχιφύλακες Μιχαηλίδης Γεώργιος και Αθανασιάδης Γεώργιος για την πολυετή διάθεσή τους στην στελέχωση της Διμοιρίας Υποστήριξης της ΔΑ Πέλλας και την προσφορά τους.
Με την εκδήλωση αυτή η ΕΑΥΝ Πέλλας που εκπλήσσει με τις πρωτοβουλίες της εγκαινίασε ένα νέο θεσμό βράβευσης των μελών της και των μελών των οικογενειών τους. 

vravefsiastinomikon
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Περάστε από τα υπόλοιπα αστυνομικά τμήματα για να δείτε αν γκρινιάζουν ή όχι οι αστυνομικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ασχολτιστε λιγο με σοβαρα θεματα αφηστε τις φιεστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ;
    ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ:
    1. ΤΟ 50% ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ (ΠΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΙΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    2.ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ¨ΚΟΝΤΡΑ¨ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ
    3. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ10% ΤΩΝ ΙΧ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    4. ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ, ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε απατεώνα τεμπέλη Έλληνα αυτοί όμως σκέψου ότι αν πάρουν μπλοκακι και στυλό όλοι σας θα κλαίτε. Αντί να λες για την επιείκεια που δείχνουν μιλάς κιόλας; Ξέρεις ο διοικητής τι τραβάει για ν κρατήσει μια ισορροπία στην τάξη και την ασφάλεια που είναι πρωί βράδυ στο τμήμα; Για αυτό κάνε τουμπεκι και κοίτα την δουλειά σου όπως και αυτοί κοιτούν την δουλειά τους και τέλος αν έχεις παράπονα κάνε αναφορά στον εισαγγελέα έχεις κάθε δικαίωμα..αλλά μέχρι τότε βγάλτε το σκασμό όλοι σας

      Διαγραφή
    2. θελει η π.....να να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει..
      ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ "ΕΡΓΑΤΙΚΕ"(;) ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ...

      Διαγραφή
  4. κάπου στη μέση είναι όλα.Και η αστυνομία έχει αποκτήσει ανθρώπινο πρόσωπο και είναι πολύ καλό αυτό, και οι πολίτες έχουν ευθύνες.Πράγματι αυτό με τα παπάκια μπορεί να μοιάζει απλό αλλά ειναι πολύ σημαντικό γιατί έχει παραγίνει.Είναι προκλητικό σε πολλά επίπεδα .Πάντως τα νέα παιδια της αστυνομίας ανεβάζουν κατά πολύ το επίπεδο μιας παρεξηγημένης υπηρεσίας.Ας είμαστε όλοι καλοπροαίρετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπάρχουν πανεπιστημιακοί στην Αστυνομία ? η κοινωνία ειναι γεμάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Γάκης τελικά αποδείχτηκε ο καλύτερος και ο μακροβιότερος Αστυνόμος που περασε από την Αριδαία. Πιστεύω να κρατήσει αυτή η φήμη του μέχρι που θα πάρει ΦΠ για άλλη Υπηρεσία ή θα αποστρατευθεί Για πολλά χρόνια μάλιστα ήταν και μόνος του και τα κατάφερνε πάλι άριστα. Τώρα για τη βράβευση αυτή νομίζω ότι την κάνει πρώτα η ίδια η Υπηρεσία με τις εύφημες μνείες και ύστερα το κάθε Σωματείο ή Σύλλογος. Αλλά καλύτερη βράβευση από όλες, γίνεται από τον ίδιο τον κόσμο που υπηρετεί ο Αστυνομικός. Αν λοιπόν φίλε Ευάγγελε φύγεις από εκεί που υπηρετείς και ο κόσμος συνεχίζει να σε επαινεί, τότε να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι πέτυχες εκεί στην Αριδαία. Φυσικά μαζί με τα παραπάνω να συνεχίσεις να έχεις και την εκτίμηση των υφισταμένων σου. Είναι τα τρία πτυχία του πετυχημένου Αστυνομικού που φεύγει πλέον από την ενεργό δράση. Συγχαρητήρια λοιπόν και από μένα, έναν παλιό προιστάμενό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πεστε εκεί στον φίλο, ότι τα πανεπιστημιακά πτυχία δεν κάνουν πάντοτε τον άριστο επαγγελματία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.