Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεκτή από τον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης του Θ. Θεοδωρίδη - Θα ξαναγίνει η δίκη


Δεκτή από τον Άρειο Πάγο έγινε η αίτηση αναίρεσης του Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό για υπόθεση χρηματισμού και για αυτό προχώρησε σε αίτηση αναίρεσης της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

Μετά από την εξέλιξη αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου στο Τριμελές Εφετείο, με άλλη σύνθεση δικαστών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το 2011, με την ιδιότητα του προέδρου της διοίκησης της «Αναπτυξιακή Πέλλας ΑΕ» ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης είχε λάβει 15.000 ευρώ από τον επιχειρηματία που αναδείχθηκε ανάδοχος για την εκμετάλλευση του χιονοδρομικού κέντρου, «για να τον βοηθήσει στην απρόσκοπτη λειτουργία του κέντρου όσο καιρό θα διαρκούσε η μίσθωση». Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο επιχειρηματίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΚΥΡ ΘΟΔΩΡΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσυ μη βγάζεις τόσο χολή ! Ασχολησου με τα του δήμου σου ...

      Διαγραφή
    2. Πες το ονομά σου για να βγάλει και τα έξοδα ο θόδωρος της δίκης.

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια! Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΣΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ" ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί μπορεί να βρει παραθυράκια στα μάτια μας ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι στον Άρειο Πάγο βρίσκει τα παραθυράκια ακόμα κι εκεί όπως βλέπεις έχει άκρες! Στα δικά μας τα μάτια είναι πετυχημένος και κακώς παύθηκε από μία στημένη υπόθεση!

      Διαγραφή
    2. γιατί ρε ο πρώτος είναι η ο τελευταίος σε αυτήν την χώρα που τα κουκούλωσαν και πάνε να δεις τα μάτια σου αν τον βλέπεις επιτυχημένο εξαιρείται αν είσαι υπάλληλος του

      Διαγραφή
  5. Δεν πιστεύω να έρθεις να ξαναζητήσεις ψήφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψε γλυκέ μου το όνομα σου να μην έρθει να ζητήσει από σένα!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.