Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώσεις ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Καθαρισμός και απολύμανση δεξαμενών ύδρευσης από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, προγραμματίζει και φέτος τον καθαρισμό δεξαμενών. Ο καθαρισμός των δεξαμενών γίνεται με προσωπικό της ΔΕΥΑ και τη συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλμωπίας.

Στόχος είναι να καθαριστούν σε πρώτο στάδιο όλες οι δεξαμενές ύδρευσης, οι οποίες δέχονται πόσιμο νερό από πηγές και έχει διαπιστωθεί ότι χρήζουν καθαρισμού και έπειτα θα προχωρήσουμε στον καθαρισμό των δεξαμενών που δέχονται πόσιμο νερό από πηγές και γεωτρήσεις ταυτόχρονα.

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της ΤΚ. Αρχαγγέλου ότι θα πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης, λόγω του τακτικού καθαρισμού και απολύμανσης της δεξαμενής και του δικτύου ύδρευσης, στις 5/10/2018 από τις 9:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Ανακοίνωση για την ύδρευση της ΤΚ Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας, προγραμματίζει εργασίες επισκευής στην κύρια γεώτρηση ύδρευσης της Τ.Κ. Τσάκων.

Γι’ αυτό το λόγο και για να μη διακοπεί η υδροδότηση των οικισμών (Τσάκο, Χρύσα, Ροδωνιά), το δίκτυο θα τροφοδοτηθεί από την παλιά γεώτρηση, η οποία είναι επιβαρυμένη με αυξημένη ποσότητα αρσενικού, για όσες μέρες διαρκέσουν οι εργασίες επισκευής.

Παρακαλούμε τους κατοίκους των παραπάνω οικισμών, να μην χρησιμοποιούν για πόσιμο το νερό του δικτύου, από την Παρασκευή 5/10/2018 στις 9:00 το πρωί μέχρι νεότερης ανακοίνωσης της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…