Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του ΔΙΕΚ Έδεσσας στο ΚΑΠΗ Έδεσσας


Το τμήμα Φυσικοθεραπευτών του ΔΙΕΚ Έδεσσας, που φοιτά στο τρίτο εξάμηνο σπουδών του, επισκέφθηκε την 11η Δεκεμβρίου 2018 κατά τις πρωινές ώρες, το ΚΑΠΗ του Δήμου Έδεσσας, με σκοπό την ενημέρωση της λειτουργίας του στο τομέα της φυσικοθεραπείας που παρέχεται στην τρίτη ηλικία. Το τμήμα απαρτίζεται από είκοσι άτομα μαζί με τον καθηγητή τους, κ. Νούσιο Αθανάσιο όπου και έλαβε την πρωτοβουλία επίσκεψής τους.
Στα πλαίσια της παρουσίας τους, παρακολούθησαν τη δομή του τμήματος φυσικοθεραπείας και τον τρόπο λειτουργίας του, που αφορά ένα ομαδικό πρόγραμμα αποκατάστασης της σωματικής υγείας των ηλικιωμένων. Οι σπουδαστές επίσης είδαν και την αίθουσα κινησιοθεραπείας, όπου και τους μίλησε η υπεύθυνη φυσικοθεραπεύτρια κα. Μαρία Χαρισοπούλου, φυσικοθεραπεύτρια του ΚΑΠΗ Έδεσσας, για τον τρόπο λειτουργίας του.

Γενικό ευχαριστήριο στο προσωπικό του ΚΑΠΗ και στη διοίκηση του Ευ Ζην στέλνει το τμήμα του ΔΙΕΚ Έδεσσας για την επίσκεψη στο χώρο ΚΑΠΗ και τις γνώσεις που αποκόμισαν. Επίσης, το προσωπικό του ΚΑΠΗ επιβράβευσε την προσπάθεια αυτή και θα είναι διαθέσιμη κάθε πληροφορία που μπορεί να προσφερθεί στους σπουδαστές σε επίπεδο εθελοντισμού στο μέλλον. Επισημάνθηκε τέλος η αναγκαιότητα που έχει το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή στην τρίτη ηλικία και ευρύτερα στο κοινωνικό σύνολο. Στο τέλος της επίσκεψης, οι εκκολαπτόμενοι φυσιοθεραπευτές έδωσαν τις ευχές τους για τις γιορτές που πλησιάζουν και ευχήθηκαν ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος.

Ο Πρόεδρος του Ευ Ζην κ. Δημήτριος Γιώγας επεσήμανε τη σημαντικότητα της διασύνδεση της εκπαίδευσης με τους φορείς και τα οφέλη που αποκομίζουν οι σπουδαστές διαπιστώνοντας στην πράξη τη λειτουργία οργανωμένων δομών πάνω στο αντικείμενο τους, όπως του Ευ ζην, και συζητώντας με τους επαγγελματίες του χώρου. Επίσης δήλωσε πως το σύνολο των δομών του Ευ ζην είναι ανοιχτό για συνέργειες με τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτικούς στηρίζοντας τους νέους και μελλοντικούς επαγγελματίες του Δήμου Έδεσσας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…