Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Οι ποικιλίες ροδάκινων που αποζημιώνονται από το de minimis


Από το γραφείο του Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη σας αποστέλλουμε τις ποικιλίες ροδακίνων που αποζημιώνονται από το de minimis:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΗΦΑΚΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ.ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΗΡΙΝΑ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφειο Γιαννη Σηφακη13 Δεκεμβρίου 2018 στις 4:31 μ.μ.

      Ο βουλευτης ενημερωσε απο χθες οτι με αποφαση του Υπουργου για τα συμπυρηνα ροδακινα θα συλλεγουν και θα προσκομιστουν στο Υπουργειο στοιχεια για την απωλεια εισοδηματος λογω βροχοπτωσεων 2018. Εφοσον αποδειχθει απωλεια με στοιχεια τοτε θα εξεταστει de minimis και σε αυτα, επιπλεον χρηματα.
      Τα συμπυρηνα ειχαν 15 χρονια να αποζημιωθουν. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα ειχαν ξεχασει Γιωργο. Εμεις περσυ αποζημιωσαμε και συμπυρηνα και θα το ξανακανουμε αφου προσκονιστουν στοιχεια οτι ζημιωθηκαν απο τις βροχοπτωσεις.
      Ποιος λοιπον πρεπει να ντρεπεται;
      Μηπως οποιοι ακομα ακολουθουν τα Κομματα για τα οποια δεν υπηρχαν συμπυρηνα στον χαρτη;

      Διαγραφή
  2. Αίσχος λίγη ντροπή δεν βλάπτει κόψετε τα συμπύρηνα και δίνεται ψίχουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψιχουλα 19.000.000,00 € στα ροδακινα μεσα στο 2018;
      Μηπως ξεφευγεις λιγο ανωνυμε φιλε; η εισαι απο δεξιο γραφειο και φοβηθηκες;

      Διαγραφή
    2. ναι για καποιες ποικιλιες ψιχουλα ειναι.εσυ απο που εισαι απο την κλαδικη του συριζα ?η εισαι απο την κερασια το γραμματικο τον αρχαγγελο που παιρνεται αποζημιωσεις με την σεσουλα εχετε δεν εχετε ζημια

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΕΠΩΝΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  3. Καλά αφήσατε έξω τα αμιγκα που μαζεύονται μαζί με τα Αλί τοπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΗΦΑΚΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΥΡΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις δύο φορές μαζί περνούμε από 1500 ως 2000€ μέσο όρο όλοι οι αγρότες δεν είναι ψυχουλα;Τα 19 ωραία τα λέτε αλλά φτάνουν στον καθένα μας χειρότερα από ψυχούλα.Μονο για Κεα είστε οι τεμπέληδες πιο πολλά περνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα κάνετε κάτι για το εμπάργκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρε Γιάννη για τον Καρασμανη δουλεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα αμιγκα τα πέταξε εκτός ενώ τα είχανε πρώτα από όλα ... Αδικία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2015 [ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΕΣΑΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ] ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΤΕ,ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 220 ΕΥΡΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ,ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΑΘΗΤΟ. ''ΑΝΩΝΥΜΕ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρασμανη ( που ψηφισες ΣΥΡΙΖΑ στον υπνο σου) 19.000.000€ μετα την χρεωκοπια που φερατε στη χωρα ειναι αθλος.
      Παλι εκει που εισαι τωρα θα εισαι να γραφεις λιβανιστηρια στον εαυτο σου..ανωνυμα

      Διαγραφή
  10. Αδικία μεγάλη για τα συμπύρηνα ντροπή Σ αυτούς που το μεθόδευσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 350εκ δινετεΚΕΑ στους τεμπέληδες και σε μας τα 19εκ είναι άθλος ε; κοντεύει ο καιρός θα πας σπίτι σου.Εμεις παράγουμε δεν καθόμαστε να περιμένουμε να βγει ο μήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον μιλας ξερεις; ρωτα τι δουλεια κανει ο Σηφακης και αναρωτησου μετα τι δουλεια κανουν αυτοι που ψηφιζεις..

      Διαγραφή
  12. ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ13 Δεκεμβρίου 2018 στις 10:48 μ.μ.

    σηφακη ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ποτε δεν αυτολιβανιζεται , και αποφεύγει την προβολη, ειναι αθορυβος , δεν προκαλει δειχνει πολυ λιγα απο αυτα που κανει , υπαρχουν ,πολλοι ανθρωποι που πίνουν νερο στο ονομα του, οχι μονο αγροτες αλλα και αλλες κοινωνικες ταξεις. επειδη λες οτι για πρωτη φορα αποζημιωθηκαν πέρσι τα συμπιρινα,ποσο αγνοια εχεις,να μηνπω ασχετος,σε πληροφορω οτι απζημιωθηκαν πολλες φορες απο την βροχη και μαλιστα απο τον ελγα,ρωτα για το κλαδοσπορι, για ακαρπια, για για..και πολλα λεφτα και οχι ψυχουλα με το ψευτοντεμινιμις,μηπως δεν ζουσες στο νομο; εισαι φαινομενο για πρωτη φορα οχι νούμερο δεν βριζω,που γραφεις σχολια ακομη και για την συναδελφο σου. τι να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομα το κλαδοσπορι θυμαστε που η Κομισιον ζητησε πισω τα λεφτα..., αντε καλα κρασια!! ουτε εσεις δεν θυμαστε απο ποτε εχουν να αποζημιωθουν τα συμπυρηνα πριν τον ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
  13. ΣΗΦΑΚΗ ΤΡΩΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ, ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ , ΤΟ ΚΛΑΔΟΣΠΟΡΙ ΗΤΑΝ ΓΕΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ , ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ, ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΔΗΛΩΤΙΚΑ, ΓΙΝΑΝΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ , ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΠΗΡΑΜΕ ΑΚΑΡΠΙΕΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΘΑΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ , ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.