Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στην οικία της Θ. Τζάκρη στα Γιαννιτσά


Τέσσερις αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ έριξαν άγνωστοι λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης στην διώροφη κατοικία της Θ. Τζάκρη στα Γιαννιτσά. Από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών που έσπευσε στο σημείο. 
Εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι ήταν η οικογένειά της και το ανήλικο παιδί της.

Από την ρίψη των μολότοφ στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου προκλήθηκαν επίσης υλικές ζημιές περιορισμένης έκτασης χωρίς να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Την επίθεση καταδίκασε εκ μέρους της κυβέρνησης  ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος στην ολομέλεια της Βουλής  και κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση και όλες τις πολιτικές δυνάμεις να προβούν σε δηλώσεις καταδίκης.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώνουν μαρτυρίες περιοίκων που ενδεχομένως αντιλήφθηκαν τους δράστες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.


Δολοφονική χαρακτηρίζει την επίθεση στο σπίτι της η Θεοδώρα Τζάκρη 

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

"Η σημερινή δολοφονική επίθεση στο σπίτι μου, τη στιγμή που ήταν μέσα η οικογένειά μου και το ανήλικο παιδί μου, χρεώνεται αποκλειστικά σε όλες αυτές τις πολιτικές δυνάμεις που η εμπάθειά τους τους τελευταίους μήνες έχει διχάσει τη χώρα και έχουν δώσει δικαίωμα και άνεση σε κάθε φασίστα και δολοφόνο να βγει προς τα έξω, να αισθανθεί δυνατός, να αισθανθεί ότι έσπασε την απομόνωσή του και ότι μπορεί πλέον να αναβιώσει τα τάγματα εφόδου.

Να μην αυταπατάται κανείς ότι ο διχασμός που προκάλεσαν αυτές οι πολιτικές δυνάμεις και η συμπόρευσή τους με τα ακροδεξιά στοιχεία συνιστούν το υπόβαθρο για την υποκίνηση όλων αυτών των δολοφονικών επιθέσεων.

Θέλω να στείλω σε όλους αυτούς τους δολοφόνους το μήνυμα ότι θα συνεχίσω σθεναρά να αγωνίζομαι για τις ιδέες και τα πιστεύω μου με γνώμονα πάντα το εθνικό συμφέρον.

Καλώ όλες τις δυνάμεις της Δημοκρατίας, της προόδου και της ομαλότητας να υψώσουν αδιαπέραστο τείχος απέναντι στη φασιστική απειλή και να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φορείς αυτών των αποκρουστικών ιδεών και πράξεων".

 Ανακοίνωση Γρ. Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

Για την επίθεση στο σπίτι της Τζάκρη εξέδωσε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη είναι μια φασιστική, εγκληματική πράξη, η οποία στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας.
Όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, και κάθε δημοκρατικός πολίτης, οφείλει να την καταδικάσει κατηγορηματικά και έμπρακτα.
Οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης, πρέπει άμεσα να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν.
Πέρα από τους φυσικούς αυτουργούς, όμως, υπάρχει και ηθικός αυτουργός.
Είναι ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του, που οργάνωναν εκστρατείες εκφοβισμού εναντίον βουλευτών. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, που τόσον καιρό τώρα, με συστηματικά ψεύδη, ακραία διχαστικό λόγο και κατηγορίες περί «αντεθνικής στάσης» εναντίον όσων τάσσονται υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, υποδαυλίζουν ένα κλίμα μίσους, βγαλμένο από τις πιο σκοτεινές μέρες της Δεξιάς.
Ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του δεν πρέπει απλώς να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια. Πρέπει να σταματήσουν αμέσως το κήρυγμα μίσους, που τροφοδοτεί τους εγκληματίες».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Καταδικαστέα ενέργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα...
      Η κυβέρνηση έχοντας απωλέσει οριστικά την κοινωνική πλειοψηφία και με οριακή κοινοβουλευτική ανοχή
      ακροβατεί στα όρια του συντάγματος και πηγαίνει το πράγμα στα άκρα αντί να επιδιώξει την ΕΘΝΙΚΗ συνεννόηση
      δυστυχώς έχουμε πολιτικούς κατώτερους των περιστάσεων

      Διαγραφή
  2. AΆΝΑΝΔΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΈΑ. ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτο ντροπή αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός είναι ο φασισμός. Αλλά δεν φοβόμαστε τους φασίστες, η δημοκρατία έχει όπλο της την δικαιοσύνη. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΔ καταδίκασε την επιθεση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα να καταδικάσει την επιθεση με χημικά των ΜΑΤ στα παιδακια Κ στους ηλικιωμένους στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Δημοκρατία πούλησε την Μακεδονία... Όσο άνανδρη είναι η επίθεση άλλο τόσο και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Κάποτε στην Πέλλα ήταν το βασίλειο των Μακεδόνων τώρα είναι το βασίλειο των δοσίλογων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλέπουνε τι γίνεται στη Ελλάδα οι πρόσφυγες, χημικά μολότοφ, κουφοντινες, δοσίλογοι, πού είναι η καλύτερη ζωή?

      Διαγραφή
    2. το καλύτερο σχόλιο που έχει γράφει χερι χερι η χ.α μαζι με τους μπαχαλακιδες της αριστερας σε ενα ερημονήσι άστους εκεί για κανένα χρόνο

      Διαγραφή
  8. 1) που η εμπάθειά τους τους τελευταίους μήνες έχει διχάσει τη χώρα και έχουν δώσει δικαίωμα και άνεση σε κάθε φασίστα και δολοφόνο να βγει προς τα έξω, να αισθανθεί δυνατός.
    2) διχασμός που προκάλεσαν αυτές οι πολιτικές δυνάμεις
    3)Καλώ όλες τις δυνάμεις της Δημοκρατίας, της προόδου και της ομαλότητας να υψώσουν αδιαπέραστο τείχος απέναντι στη φασιστική απειλή και να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φορείς αυτών των αποκρουστικών ιδεών και πράξεων"
    4)Είναι ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του, που οργάνωναν εκστρατείες εκφοβισμού εναντίον βουλευτών. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, που τόσον καιρό τώρα, με συστηματικά ψεύδη, ακραία διχαστικό λόγο και κατηγορίες περί «αντεθνικής στάσης» εναντίον όσων τάσσονται υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, υποδαυλίζουν ένα κλίμα μίσους, βγαλμένο από τις πιο σκοτεινές μέρες της Δεξιάς.
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΣΑΝ ΓΟΝΕΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
    ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ!ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΜΟ ΣΑΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΧΩΡΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ(ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ)ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ!
    ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ!ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ?ΞΕΡΤΕ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ!ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ!
    ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΕΣ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΑΛΛΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ!
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ......
    ΠΟΣΑΝ ΒΟΥΝΑ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ?
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ?
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?
    ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ,ΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ?
    ΦΤΑΣΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΕΜΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα μεγαλο μπραβο! αλλά τζάμπα τα γράφεις αυτοί ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥς

      Διαγραφή
    2. Η αθλιοτητα σου 10:28 ειναι απιστευτη. Δυστυχως η πατριδα μας καταντησε να εξαρταται απο την ψηφο ανθρωπων σαν εσενα και πολιτικων κομματων της πλακας. Ο πατριωτισμος δεν εξαργυρωνεται με μολοτοφ και η νικη ιδεων και πολιτικης λειπει πλεον απο την ατζεντα των παραταξεων εντος του κοινοβουλιου. Ολοι τους εχουν επιδοθει σε εναν αγωνα λασπης και προσωπικων επιθεσεων, επειδη το κουτοχορτο ειναι το αγαπημενο μενου των Ελληνων. Οι κ.κ 300 μας το σερβιρουν καθε φορα που τους δινεται η ευκαιρια φρεσκο. Προσωπικα ως μελος της Ν.Δ καταδικαζω με τον πιο ξεκαθαρο τροπο και διχως αστερισκους την επιθεση στο σπιτι την εν λογω κυριας βουλευτου, διοτι ηταν πραξη ανανδρη και τρομοκρατικη. Διαφωνω σε ολα μαζι της αλλα ως εκει. Ο πολεμος απεναντι της πρεπει να γινεται με ιδεες και με την ασκηση του εκλογικου δικαιωματος και οχι με επιθεση στην ανυπερασπιστη οικογενεια της. Δηλωνω επισης οτι η συμφωνια των Πρεσπων ειναι επιζημια για την πατριδα μας και η βιασυνη με την οποια κινηθηκαν οι διαδικασιες για την ψηφιση της αφηνει πολλα ερωτηματικα. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!!

      Διαγραφή
  9. όποια ιδεώδη και να έχεις,είτε λέγεται Ελληνισμός ,ειτε λέγεται εθνικισμός,όπως κι αν λέγεται Και οτιδήποτε στοχεύεις ,ΕΑΝ πρόκειτε να το πετύχεις με τη βία ΔΕΝ αξιζει.Οτιδήποτε βασίζεται σε λεκτική βία είναι καταδικαστέο απόλυτα και Ύποπτοι όσοι δεν το καταδικάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!
      ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΕΓΩ ΠΟΙΗΣΗ!

      Διαγραφή
  10. Η πολιτική και δη σε τόσο σημαντικά θέματα γίνεται με επιχειρήματα και διάλογο, όχι με καμένα σπίτια και εκφοβισμούς. Διαφωνώ με τη συμφωνία των Πρεσπών, λυπάμαι όμως ταυτόχρονα για όλους αυτούς τους πολιτικούς φορείς, κυρίως της αντιπολίτευσης, που αντί να δώσουν αγώνα επιχειρημάτων, έχουν καλλιεργήσει και συνεχίζουν να καλλιεργούν το διχασμό στην κοινωνία για το θέμα αυτό, που φέρνει στο προσκήνιο φασιστοειδή που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, να καίνε σπίτια που ζουν μικρά παιδιά, χωρίς τιμωρία. Δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά θα τα βρουν και αυτοί μπροστά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αντώνης Σαμαράς, ίσως στην καλύτερη ομιλία στην βουλή από όλους τους βουλευτές,έδωσε αγώνα με επιχειρήματα αλλά τον άκουσε κανείς;όχι γιατί είχαν αποφασίσει να στηρίξουν την συμφωνία χωρίς να την διαβάσουν ,επειδή το ζήτησε ο μεγάλος αρχηγός τους ο Αλέξις. Η ηγεσία αποφασίζει και τα πρόβατα ακολουθούν όπως σε όλα τα φασιστικά κόμματα-κινήματα. Δυστυχώς τον φασισμό μόνο με φασισμό τον πολεμάς και όχι με λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.