Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο πρόεδρος του Αρχαγγέλου Αλμωπίας έκανε εκχιονιστικό το τρακτέρ του! (βίντεο)


Την κατάσταση στα χέρια του πήρε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρχαγγέλου του Δήμου Αλμωπίας Διονύσης Δρένος, προκειμένου να βοηθήσει το χωριό του και να καθαρίσει τους δρόμους από το χιόνι. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει: 

"Πριν μερικές ημέρες τα εκχιονιστικά ερχόταν στο Αρχάγγελο και έριχναν αλάτι χωρίς να έχει χιόνι και σήμερα που έχει 40 πόντους χιόνι ακόμα δε φάνηκαν αναγκάστηκα να ανοίξω 20 χιλιόμετρα δρόμο για Θεσσαλονίκη με το τρακτέρ χωρίς καμπίνα με -6" 

Δημοσιεύτηκε από Dionysis Drenos στις Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Ο απερχόμενος δήμαρχος που ήταν....α ξέχασα σε φωτογράφηση μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΑΡΙΔΑΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΡΙΞΑΝ ΑΛΑΤΙ ... ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι κολημα ειναι αυτο με το λουτρακι απο ολους σας αν και δεν εριξαν στο λουτρακι ειναι σαβατοκυριακο εχει σχεδον 90 τις 100 πληροτητα που σημενει πανω απο 3000 χιλιαδες επισκεπτες απο ολη την ελλαδα σαν δημος που θα επρεπε να ριξει πρωτα ρε παιδια ?ΥΓ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΥΓ2 δεν εριξαν ουτε στο λουτρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΗΔΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΤΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

      Διαγραφή
  4. Στο λουτρακι εχει κοσμο απ ολη την ελλαδα..να καθαρισουν τους δρομους..φυσικα.. στον αρχαγγελο δηλ δεν χρειαζεται?ποσος κοσμος χρησιμοποιει το δρομο προς σκρα εχετε αναρωτηθει? Δεν τελειωνει στην πλατεια του χωριου ο δρομος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ επισης.. ευτυχως που ειναι αυτος ο προεδρος του αρχαγγελου..κ κανει αυτα που κανει.. γιατι απο τη βοηθεια του δημου..σωθηκαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αρχάγγελος ανήκει στον δήμο αλμωπιας?
    Γιατί τόσο καιρό νομίζω πως είμαστε σε άλλο δήμο! Μπράβο στον πρόεδρό μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άνοιξαν τον δρόμο για να πηγαίνουν καζίνο τα παιδιά μωρε! Πλάκα μας κάνετε ρε χωριακλαμαδες; Όλος ο τουρισμός άρα και τα χρήματα πέφτουν στα Λουτρά, λογικό να επικεντρωθεί εκεί η προσπάθεια. Οι πρόεδροι των χωριών είναι για να επιτελούν έργο κύριοι όχι για να μας μοστράρουν ότι έκαναν κάτι! Δεν φταίει πάντα ο Δήμος η περιφέρεια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο απο τ σχολια σ καταλαβαινουμε τι εισαι..τ καζινο σκεφτηκες?ξερεις οτι υπαρχει κοσμος που δουλευει κ χρησιμοποιει καθημερινα αυτον τ δρομο?ετοιμη η χολη ν βγει..

      Διαγραφή
    2. Κ λεμε..καλα κανουν κ εχουν τ λουτρα κ οποιοδηποτε αλλο μερος τ δημου..δεκτα ολα..αλλα μ ξεχνας εσυ που τελειωνει ο δημος..

      Διαγραφή
  8. Ο πρόεδρος του χωριού για αυτό είναι να προσφέρει εργασίες, Μην περιμενει από τους άλους να του κάνουν της δουλειες γι'αυτό και τον βγάλανε πρόεδρο....Στο χωριό του..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΜΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ευτυχως που εχουμε προεδρο τον Δρενο.. κ κανει τη δουλεια που θα επρεπε να κανουν οι αρμοδιοι υπαλληλοι..ολοι κατι βρηκατε να πειτε..στα αλλα χωρια περιμενετε τα μηχανηματα του δημου..στον αρχαγγελο ας καθαρισει ο Δρενος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι υποχρεωμένος ο πρόεδρος κάθε χωριού να παίρνει το τρακτέρ του και να καθαρίζει τον δρόμο από τα χιόνια? Δουλευομαστε? Αφού λοιπόν υπάρχουν οι πρόεδροι στα χωριά, στην επόμενη χιονόπτωση δεν χρειάζεται να στείλει εκχιονιστικα ο Δήμος πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην προεκλογικη περιοδο λοιπον να δουμε που θα ερθουν να ζητησουν στηριξη.. πες τα κ εσυ..μη μιλαω μονο εγω..

      Διαγραφή
  12. 35 XRONIA METANASTHS
    AN O KATHENAS EBGENE KAI KATHARHZE KAI EKSW APO TO SPITI TOU TON DROMO OPWS GHNETE STO EKSWTERHKO
    THA EIXATE LYGOTERA PROBLHMATA
    ALLA TI NA LEME TWRA....MONO OTI GHNETE MESA STO SPITI SAS ENDIAFERESTE KAI META NA KOUTSOMPOLEUETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ειναι ο λογος που εγινες μεταναστης;

      Διαγραφή
  13. Είστε όλοι γεια κλάματα ο καθένας γειά τό ποπο του σκέφτεται δηλαδή ελος μια φορά νά μήν λέτε μαλακιες εεε θά παει μπροστά μετα η Ελλάδα με αμορφοτους χωριάτες μπράβο στ πρόεδρο παντός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδαμε και τους πτυχιουχους σε τι κατασταση εφεραν την ελλαδα..

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.