Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση κατασκευής - επέκτασης του δικτύου ύδρευσης του Γαρεφίου

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση του έργου κατασκευή - επέκταση του δικτύου ύδρευσης του Γαρεφίου, προϋπολογισμού 36.300 ευρώ

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση του έργου  «κατασκευή - επέκταση του δικτύου ύδρευσης του Γαρεφίου»,  προϋπολογισμού 36.300 ευρώ. Το έργο αυτό αφορά στην βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στον τομέα της ύδρευσης στην Τ.Κ. Γαρεφίου και η χρηματοδότηση γίνεται από το Πρόγραμμα «αντιμετώπιση προβλημάτων λειψυδρίας» του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Τζάκρη είχε καταθέσει στις 20 Σεπτεμβρίου του 2018 στον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών κ. Κώστα Πουλάκη τεχνική μελέτη για τη χρηματοδότηση του έργου κατασκευής - επέκτασης του δικτύου ύδρευσης και τιμολόγιο καθώς και τον προϋπολογισμό του έργου που ανέρχεται σε 36.300 ευρώ.  
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη, το έργο αφορά σε υδρευτικό σωληνωτό αγωγό για τη μεταφορά νερού από το αντλιοστάσιο προς τη δεξαμενή με σωλήνες πολυαιθυλενίου (PE) ονομαστικής διαμέτρου DN 160 mm/PN 10 Atm, μήκους 1.000 μέτρων, σε σκάμμα ορθογωνικής διατομής 1,00 x 1,00 μ., μετά των ειδικών τεμαχίων και τριών  χυτοσιδήρων δικλείδων, στην περιοχή “Κουρίτου” του αγροκτήματος Γραφείου, για την κάλυψη των υδρευτικών αναγκών της περιοχής αυτής.
Το έργο είναι ενιαίο, αυτόνομο και λειτουργικά αυτοτελές και δεν αποτελεί κατάτμηση ενιαίου έργου και θα επιλύσει το χρόνιο υδρευτικό πρόβλημα του Γαρεφίου καθώς θα συμβάλει στην αναβάθμιση και την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης της Κοινότητας αυτής. 
Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη των εργασιών (με το Φ.Π.Α.), ανέρχεται σε 36.300,00 €.
Η επίβλεψη θα γίνει σύμφωνα με το Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147Α/8-8-2016) “Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)”.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…