Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θρήνος στο Γυψοχώρι του δήμου Πέλλας! - Αιφνίδιος θάνατος 55χρονου πρώην δημοτικού συμβούλου


Θρήνος στο Γυψοχώρι του δήμου Πέλλας! Σαν «κεραυνός» έπεσε σήμερα το πρωί στους κατοίκους του η είδηση ότι ένας συγχωριανός τους, ένας νέος άνθρωπος, με προσφορά μάλιστα στα κοινά, έχασε τη ζωή του στον ύπνο του.

Ο λόγος για τον 55χρονο Δημήτρη Δέλλιο, ο οποίος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος την τετραετία 2007- 2010 στον «Καποδιστριακό» δήμο Μεγάλου Αλεξάνδρου με την παράταξη του τότε δημάρχου Ανέστη Μακρίδη. Ο Δημήτρης Δέλλιος διετέλεσε κατά την διάρκεια της θητείας του πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Μεγ. Αλεξάνδρου (Δ.Ε.Α.Μ.Α.)

Ο εκλιπών, πατέρας δύο παιδιών ζούσε μαζί με την μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί η μητέρα του πήγε να το ξυπνήσει και ο ίδιος δεν ανταποκρινόταν. Οι γείτονες, που ειδοποιήθηκαν τον βρήκαν να μην έχει αισθήσεις. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα  ακριβή αίτια του θανάτου του θα διενεργηθεί νεκροψία –νεκροτομή, ενώ η κηδεία του άτυχου 55χρονου θα γίνει σήμερα στις 3.00 μ.μ., στο Γυψοχώρι. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.