Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Σύλλογος καράτε "Η Αλμωπία" στο Karate Open Series


Στις 13-14 Απριλίου 2019 διεξήχθη με επιτυχία στην πόλη της Λαμίας μια μεγάλη πανελλήνια διοργάνωση Καράτε διοργανωμένη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τον δήμο Λαμίας καθιερωμένο πλέον ως Karate Open Series.

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες από παίδων-κορασίδων έως και βετεράνων.

Στους αγώνες συμμετείχε και ο σύλλογος Καράτε της Αριδαίας ‘’Η ΑΛΜΩΠΙΑ’’ με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες και κατέκτησε 2 μετάλλια. Ο αθλητής Ταρασίδης Γιώργος στην κατηγορία παίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Κumite και ο αθλητής Κουκουσέλης Γιάννης στην κατηγορία Εφήβων στο Kata το χάλκινο μετάλλιο.

Πολύ καλή εμφάνιση είχαν και η αθλήτριες Βασιλειάδου Μαρία που αγωνίστηκε στο μικρό τελικό και έχασε στις λεπτομέρειες  και η Πόπτση Ελένη η οποία αγωνίστηκε ασθενής.

Ο σύλλογος μας συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους και την προσπάθεια τους σε μια μεγάλη διοργάνωση Πανελλήνιας εμβέλειας.
karatz
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.