Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας έχει ορισθεί στις 27 Ιουνίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00΄ (8.00 μ.μ), για συζήτηση και λήψη απόφασης για το μοναδικό κατεπείγον θέμα :

Μίσθωση απορριμματοφόρων οχημάτων για την αποκομιδή των απορριμμάτων

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ.  14405/25-6-2019 εισήγηση του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας Δήμου Αλμωπίας,  η σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου κρίνεται κατεπείγουσα, διότι:”..με την υπ’ αριθμ. 148/2019 από 12 Ιουνίου 2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.» δεν υπήρξε η απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών με αποτέλεσμα να  καθίσταται αδύνατη η εκτέλεση της παραπάνω εργασίας.
Με δεδομένο ότι είμαστε ήδη στην θερινή περίοδο και ο πληθυσμός του Δήμου  αυξάνεται συνεχώς λόγω της τουριστικής περιόδου
Οι ποσότητες των απορριμμάτων αυξάνονται κατακόρυφα και κατ’ επέκταση οι ανάγκες για τη αποκομιδή του μεγάλου όγκου των απορριμμάτων. 
Τα έξι (6) απορριμματοφόρα τα οποία διαθέτει ο Δήμος είναι πεπαλαιωμένα και υπόκεινται συχνά σε βλάβες, έχει ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η αποκομιδή σε κάθε Δημοτική Ενότητα και έτσι να παρουσιάζεται το καθημερινό φαινόμενο της δημιουργίας εστιών μόλυνσης που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων και των τουριστών.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα παραπάνω και κυρίως για λόγους δημοσίου συμφέροντος σχετιζόμενους με τη δημόσια υγεία σας παρακαλούμε να γίνει εκ’ νέου σύγκληση εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου  ώστε να  αποφασίσει σχετικά με την έγκριση της σύναψης σύμβασης για την υπηρεσία με τίτλο: «ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.”

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…