Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπό μερικό έλεγχο με σύμμαχο τον καιρό η μεγάλη πυρκαγιά στο δάσος Προμάχων Αλμωπίας


Ο καιρός φαίνεται να είναι σύμμαχος στην προσπάθεια των Πυροσβεστών που έθεσαν υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά που μαίνεται από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 27 Οκτωβρίου σε δύσβατη περιοχή των Προμάχων Πέλλας, στα σύνορα με τα Σκόπια. Αυτή την ώρα υπάρχει χαμηλή νέφωση στην περιοχή, ψιλοβρέχει και στο σημείο για την κατάσβεση της έρπουσας πυρκαγιάς επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 15 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα 25 ατόμων. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση μας ενημέρωσε ότι η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη, έχουν καεί 10 με 11 χιλιάδες στρέμματα και χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες πυροσβεστών και εθελοντών η φωτιά δεν πέρασε στο δάσος Βορεινού.

«Έχει "καθίσει" η φωτιά, υπάρχει χαμηλή νέφωση και πολλή υγρασία, κάποιες δυνάμεις αποδεσμεύονται, όπως και τα εναέρια μέσα, ωστόσο θα είμαστε για αρκετές μέρες εδώ σε επιφυλακή, για επιτήρηση" ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Παχίδης.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.