Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθητές του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης παρακολούθησαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας (φωτο)



Μαθητές του Γενικού Λυκείου Κρύας Βρύσης, συνοδευόμενοι από τον υποδιευθυντή του σχολείου Γιώργο Καρακώνη και την καθηγήτρια Έλλη Μένεγα, παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στα πλαίσια του Προγράμματος "Βουλή των Εφήβων", με σκοπό την δια ζώσης παρακολούθηση της λειτουργίας του κορυφαίου θεσμικού οργάνου του Α΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης καλωσόρισε και χαιρέτισε τους μαθητές, εκφράζοντας την χαρά του για την παρουσία της νέας γενιάς στο Δημοτικό Συμβούλιο, μία γενιά που ευελπιστεί να διαχειριστεί την τύχη του τόπου μας τα επόμενα χρόνια, όπως χαρακτηριστικά είπε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην συμμετοχή τους ως εκπρόσωποι στη Βουλή των Εφήβων, προβάλλοντας τον τόπο μας.

Παράλληλα, συνεχάρη μαθητές και καθηγητές για την εκδοτική προσπάθειά τους μέσα από την σχολική εφημερίδα "Στάσεις Ουσίας", την οποία παρουσίασε λίγο πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας δημόσια στην ανοιχτή επιστολή-πρόσκληση που του απεύθυναν μέσα από τις στήλες της εφημερίδας, επισημαίνοντας τους προβληματισμούς και την αισιοδοξία τους για τον μέλλον του Οικολογικού Πάρκου στην Κρύα Βρύση. 

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Πέλλας δήλωσε ότι είναι ένας εγκαταλειμμένος χώρος, αλλά γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την εύρεση μιας βιώσιμης λύσης στην επαναλειτουργία και αξιοποίησή του.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.