Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεν συμμορφώνονται οι Έλληνες οδηγοί! – 18.000 παραβάσεις του ΚΟΚ σε ένα τριήμερο



Οι Έλληνες φαίνεται να μη συμμορφώνονται με τους κανόνες οδικής ασφάλειας, αφού οι Αρχές βεβαίωσαν περίπου 18.000 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα μέσα σε ένα τριήμερο. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1.000 συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα στο ίδιο διάστημα.

Στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών κλιμάκια της αστυνομίας έλεγξαν συνολικά 82.778 άτομα και 61.788 οχήματα σε τρεις μέρες.

Από τους ελέγχους βεβαιώθηκαν 17.744 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. ακινητοποιήθηκαν 598 οχήματα, ενώ κατασχέθηκαν 3.

Ακόμη, προέκυψαν 2.907 προσαγωγές, 1.046 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και 88 παραβάσεις της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.