Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mε επιτυχία η εκδήλωση για την οδηγική συμπεριφορά στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας (φωτο)



Η ζωή είναι ωραία, λέμε όχι στα τροχαία

Εκδήλωση με θέμα την «Οδηγική συμπεριφορά», στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Αλμωπίας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Αριδαίας, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των δύο νέων συμπολιτών μας που άφησαν την τελευταία τους πνοή στη άσφαλτο πριν λίγες μέρες.

Προβλήθηκε η ταινία του Τάσου Μαρκουίζου, του γνωστού σε όλους μας «Ιαβέρη», ο οποίος ξεκίνησε ως οδηγός αγώνων Rally και στη συνέχεια από το 1984 πραγματοποιεί διαλέξεις και σεμινάρια για την οδηγική συμπεριφορά, ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας τους πολίτες για το θέμα των τροχαίων ατυχημάτων και της οδηγικής συμπεριφοράς. Μέσω ψηφιακής πλατφόρμας ο Ιαβέρης μίλησε στον κόσμο και συνομίλησε, θέτοντας ξανά τα προβλήματα και στέλνοντας τα επίκαιρα μηνύματά του.

Στόχος της χθεσινής εκδήλωσης ήταν να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για τα τροχαία ατυχήματα, να κάνει όλους μας καλύτερους πολίτες και οδηγούς. Ο Δήμος Αλμωπίας συνεχίζει τις ενημερωτικές εκδηλώσεις, έτσι την 21η Μαΐου θα γίνει εκδήλωση με ομιλητές από τον Σύλλογο «SOS Τροχαία Εγκλήματα», την Τροχαία, την Πυροσβεστική και το Κέντρο Υγείας.

Από την Σχολή Οδηγικής Συμπεριφοράς «Ιαβέρης» δόθηκε η άδεια ώστε , η ταινία να μπορεί να προβάλλεται στα σχολεία σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκε στο κοινό ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια και μπλουζάκια με  σχετικό μήνυμα.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο  Δήμαρχος Αλμωπίας  Νίκος Παρούτογλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Πέτρος Τσαρκνιάς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Αριδαίας Δημήτρης Πανηγυράκης, που είχε και το συντονισμό της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Νίκος Παρούτογλου, στον χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη για την διαρκή ενημέρωση, την αλλαγή της οδηγικής συμπεριφοράς μας, την τήρηση των κανόνων, την εισαγωγή του μαθήματος της Κυκλοφορικής Αγωγής στα σχολεία και την λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, παράλληλα με την υλοποίηση έργων που θα συμβάλουν στην οδική ασφάλεια.

Για την εκδήλωση εργάστηκαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, συνεργάτες – υπάλληλοι του Δήμου Αλμωπίας, καθώς και αρκετοί εθελοντές.

Ελπίδα γέννησε η παρουσία αρκετών νέων στην εκδήλωση, που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Συνεχίζουμε τις δράσεις, γιατί η ανάγκη για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στα προβλήματα δεν σταματάει ποτέ.

Δήμος Αλμωπίας







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.