Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Αντ. Ξυλουργίδης, συνήγορος του μαθητή για το περιστατικό ακραίας βίας σε χωριό της Σκύδρας: 4 επιθέσεις στο παιδί και σωρεία καταγγελιών στο σχολείο



Για το περιστατικό ακραίας βίας που αποκάλυψε πρώτη στο πανελλήνιο η Η.Ε karatzova.com και έγινε σε σχολείο κοινότητας του δήμου της Σκύδρας, όπου ένας 15χρονος μαθητής επιτέθηκε και έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλo 14χρονου συμμαθητή του καθώς και για την εξέλιξη του φαινομένου του bullying στα σχολεία, μίλησε χθες στο LIVE NEWS του MEGA και σήμερα στο EΡΤNews και στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ο δικηγόρος και συνήγορος της οικογένειας του 14χρονου μαθητή, Αντώνης Ξυλουργίδης.

«Έχουμε ένα περιστατικό το οποίο έχει καταγγελθεί και αφορά το κάψιμο – έγκαυμα στο πρόσωπο του ανήλικου με ένα τσιγάρο από έναν συμμαθητή του, ο οποίος μετέχει σε μια ομάδα, από ό,τι μας καταγγέλλεται και ο οποίος λειτουργεί γενικότερα με έναν εκφοβιστικό τρόπο. Δυστυχώς, το φαινόμενο αυτό δεν έχει αντιμετωπιστεί ενώ αυτή η παρενόχληση έχει βάθος χρόνου και ήδη από τα Χριστούγεννα έχουν καταγγελθεί μια σειρά περιστατικών» υπογράμμισε ο κ. Ξυλουργίδης.

Ακολούθως ο κ. Ξυλουργίδης επισήμανε πως υπάρχει και μια δεύτερη καταγγελία από μαθήτρια τρίτης γυμνασίου, πάλι για ανάλογα αδικήματα. «Είναι μια ομάδα παιδιών οι οποίοι δρουν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό είναι το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό που αφορά τον εντολέα μου. Είχαμε από τα Χριστούγεννα μέχρι σήμερα άλλα τρία που αφορούν κάψιμο με τσιγάρο στο σώμα του. Ακραία εκδήλωση ρατσιστικής βίας και μάλιστα μια μέρα πριν γίνει το περιστατικό με το τσιγάρο, επεχείρησε ο ίδιος άνθρωπος να τον χτυπήσει με τη χρήση ενός δαχτυλιδιού στο κεφάλι»

Αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι στην κύρια ανάκριση και η διαδικασία είναι μυστική. Επιπροσθέτως ο συνήγορος της υπόθεσης σημείωσε: «Ζητάμε και την παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας και θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη, γιατί υπάρχει ευαισθησία σε τέτοιου είδους ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να γίνω μάντης κακών ειδήσεων αλλά θεωρώ ό,τι εαν δεν έχουμε μια παρέμβαση ουσιαστική, θα έχουμε ακόμα χειρότερα περιστατικά, διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Άντε βρε, με το καλό νέε Κούγια, Λυκουρέζο, πώς να σε πούμε. Σε θέλει το σύστημα. Τράβα μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή από αυτά που διάβασες ο ξυλουργιδης σου έμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.