Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπ. Υγείας: Δυνατότητα ηλεκτρονικού ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις σε δημόσιες δομές – Η διαδικασία



Την έναρξη της διαδικασίας προγραμματισμού ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
«Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ Α.Ε. προσφέρει νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τον πολίτη. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις, εκτός από τον προγραμματισμό ιατρικών συνεδριών» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Πώς κλείνουμε ραντεβού
Οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.finddoctors.gov.gr, να πραγματοποιήσουν είσοδο χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους στο taxisnet και τον ΑΜΚΑ, και να προχωρήσουν στην επιλογή «Νέο Ραντεβού για Εξετάσεις».

Στη συνέχεια, μπορούν να αναζητήσουν το επιθυμητό ραντεβού βάσει ημερομηνίας και νομού, να επιλέξουν την κατάλληλη δομή και την ημερομηνία που τους εξυπηρετεί.

Με την επιτυχή δέσμευση του ραντεβού, και εφόσον έχουν ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις, θα λάβουν ένα SMS και/ή email με όλες τις λεπτομέρειες του ραντεβού.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Επειδή από 1 Μαίου ο Άδωνης της καρδιάς σας έβαλε χαράτσι στα παραπεμπτικά αιματολογικών και άλλων εξετάσεων εκτός από τη συμμετοχή και 3ευρω σε κάθε εξέταση. Στις δημόσιες δομές που τις διέλυσαν θα κλείνεις ραντεβού;;; Χαχαχαχαχα. Που παίρνεις για μαστογραφία και έχει σειρά σε δύο χρόνια;; Που έκοψε και τα ογκολογικά φάρμακα γιατί ήταν ακριβά;; Δυστυχώς δεν φοβούνται θεό και καλά κάνουν. Μητσοτάκης ρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.