Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΑΓΕ Πιερίας 73-46 (φωτο-βίντεο)




Ξεκίνησε χθες και η 1η αγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ, με τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας να δείχνει άγριες διαθέσεις και να κερδίζει εύκολα με 73-46 της ΑΓΕ Πιερίας.
Για τους νικητές που έβγαλαν πολλές όμορφες φάσεις στο παιχνίδι τους, ξεχώρισαν οι Αρβανιτάκης, Τριανταφύλλου και Μπάτσος.
Μοναδική απουσία από τη σημερινή αναμέτρηση ήταν ο Τάκης Σαρακινλής λόγω προβλημάτων που ξεπεράστηκαν με το δελτίο του και θα είναι κανονικά στην αποστολή στη 2η αγωνιστική στα Γιαννιτσά με αντίπαλο το Φίλιππο Ν.Πέλλας (18/10).
Έτσι ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας ανέβασε τον πήχη και είναι έτοιμος να χτυπήσει κι αυτός το φετινό στόχο της ανόδου στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Δείτε στο βίντεο φάσεις από τη χθεσινή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας



TA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(24-12), 2ο(47-27), 3ο(66-41), 4ο(73-46)
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Πέϊος 4, Εμμανουηλίδης, Μπάτσος 12, Λιούγκας 11(3), Αρβανιτάκης 22(4), Δελόγλου 4, Τριανταφύλλου 18(1), Ουρτζάνης 2.
ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ (Χρυσανθόπουλος): Kρυσταλλάκης 3, Τσουγκράνης 4, Διαμαντίδης 3(1), Κεραμίδας 2, Καρόζας 6, Κελαδίτης , Τοπαλίδης 4, Γρηγοριάδης 15(2), Δάμαλης 9(1).

Δείτε το φωτορεπορτάζ του karatzova.com από το χθεσινό αγώνα

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.