Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Εύαθλος Πολυκάστρου 65-75 (φωτo-βίντεο)




Ξεκίνησε χθες η 1η αγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ με την ομάδα του ΦΟΑ να μπαίνει με το αριστερό, αφού ηττήθηκε από τη δυνατή ομάδα του Εύαθλου Πολυκάστρου με 65-75.
Ο ΦΟΑ από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκε αρκετά νευρικά στο παιχνίδι, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως ο ΦΟΑ άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του με τους Τοπαλίδη και Αμπάρη μέσα στη ρακέτα να δίνουν πολύτιμες βοήθειες. Παρ'όλα αυτά το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 31-38 υπέρ των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΦΟΑ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά με πολύ καλή άμυνα κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου. Μέχρι εκεί όμως αφού οι φιλοξενούμενοι που ήταν πιο εύστοχοι από την περιφέρεια πέρασαν ξανά στο σκορ στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου (με τον Ημερίδη να κάνει μεγάλο παιχνίδι), το οποίο διατήρησαν μέχρι το τέλος παρά την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Παναγιώτη Βάτση.
Μεγάλη απουσία για την ομάδα του ΦΟΑ ήταν ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης λόγω τραυματισμού.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης η διοίκηση του ΦΟΑ με τη βοήθεια του γνωστού Παντελή έκανε κλήρωση ένα tablet προσφορά του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Αριδαίας.
Ο μεγάλος τυχερός ήταν ο Αβραμίδης Αντώνης.
Την επόμενη αγωνιστική (18/10) ο ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του Αετού Κιλκίς.
Χορηγός της νέας προσπάθειας του ΦΟ Αριδαίας και για τη φετινή χρονιά είναι το karatzova.com

Δείτε βίντεο από το χθεσινό αγώνα



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(16-19), 2ο(31-38), 3ο(50-48), 4ο(65-75)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Kανονίδης Γ., Αβραμίδης 8(2), Ταρασίδης 4, Τοπαλίδης 12, Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 11(1), Παπαβραάμ 8, Αθανασιάδης 5, Τζάτσης 5(1), Αλεξανδρόπουλος, Σαμαρτζίδης, Αμπάρης 12.
ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (Παπαδόπουλος): Hμερίδης 30, Βαρβούτας 6, Βακιρλής, Κήρκος, Πούλος 6, Λέφας 6(2), Πολυχρονιάδης 6(2), Σιώπκας 15, Γκανίδης 2, Τάτσης, Κουτούλιας 4.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του karatzova.com από την αναμέτρηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.