Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Βατανιακός Σάρισας 82-64 (φωτο-βίντεο)




Για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟΑ επικράτησε χθες το απόγευμα του Βατανιακού Σάρισας με 82-64.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα της Αριδαίας παίζοντας γρήγορο μπάσκετ πήρε γρήγορα κεφάλι στο σκορ με 21-11 στο πρώτο δεκάλεπτο. Και στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως ο ΦΟΑ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον Τοπαλίδη να παίζει γρήγορα και ουσιαστικά, ενώ και ο Μπεγλόπουλος ήταν σε καλή μέρα και συνέχισε να αγωνίζεται παρά τον μικροτραυματισμό που είχε μέσα στο παιχνίδι. Θετικοί σε ακόμα ένα παιχνίδι και οι Αθανασιάδης, Αμπάρης, Παπαβραάμ και Αβραμίδης.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 3ο δεκάλεπτο, ο ρυθμός της ομάδας του ΦΟΑ δεν ήταν ο ίδιος με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ριμπάουντ και να κάνουν μία προσπάθεια να μειώσουν το σκορ ρίχνοντας τη διαφορά στους οχτώ. Μέχρι εκεί όμως αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ ανέβασε και πάλι στροφές ξεφεύγοντας στο σκορ, δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Βάτση να χρησιμοποιήσει και τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες. Τελικό σκορ 82-64.
Καλή ήταν η διαιτησία των Χατζηχαρίση και Μητώνα.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης έγινε κλήρωση για ένα τραπέζι, το οποίο κέρδισε ένας τυχερός, προσφορά της ταβέρνας "ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ" στο Λυκόστομο Αριδαίας.
Την επόμενη αγωνιστική (1/11) ο ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα της Κρύας Βρύσης, ενώ ο Βατανιακός υποδέχεται την Αλεξάνδρεια.

Δείτε βίντεο του χθεσινού αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(21-11), 2o(45-24), 3o(59-44), 4o(82-64).
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Αβραμίδης 10(2), Ταρασίδης 4, Τοπαλίδης 22, Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 12, Παπαβραάμ 10(2), Αθανασιάδης 11, Γκαλίτσιος 2, Σαμαρτζίδης, Αλεξανδρόπουλος 4, Αμπάρης 7.
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑΣ (Τσαϊτουρίδης): Koτσίμπελης 9, Βασιλειάδης, Φαρμάκης 3, Μαχαιρίδης, Πόσιος 8, Φελεκίδης 9(1), Βουτσακόπουλος 9, Αναγνώστου 7(1), Τζήμας 7(1), Κωστόπουλος 6, Ακερμανίδης 6.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του karatzova.com από τη χθεσινή αναμέτρηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.